ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Να συναντήσει ο ΠΑΟΚ τον πολιτισμό για να γίνει μεγάλη ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, από την Τούμπα έκανε καταγγελίες για επεισόδια και στις σουίτες ενώ τόνισε ότι όλοι περίμεναν μια μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ που δεν έχει έρθει.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, έκανε δηλώσεις στις κάμερες για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και οδήγησαν στην διακοπή της αναμέτρησης.

Ο Καραπαπάς μίλησε για επεισόδια και στις σουίτες, έκανε λόγο για μια συγνώμη που περίμεναν όλοι στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν ήρθε και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γκαρθία και το ρολό της ταμειακής μηχανής που χτύπησε τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Κώστας Καραπαπάς σημείωσε:

"Περιμέναμε μια μεγάλη "συγγνώμη" από τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν. Και γι' αυτό που έγινε στον αγωνιστικό χώρο και το είδατε όλοι, και στις σουίτες και τις προκλήσεις και για τα επεισόδια που έγιναν μέσα στα αποδυτήρια. Περιμέναμε μια "συγγνώμη", δεν ακούσαμε ακόμη μια "συγγνώμη". Ακούμε μόνο δηλώσεις. Δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με αυτές που είχαν γίνει πριν από λίγο καιρό σε άλλο γήπεδο. Και μάλιστα με ένα αμφισβητούμενο περιστατικό, ενώ εδώ όλοι είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας.

Κι επειδή άκουσα για χαρτί. Είναι πολύ διαφορετικό ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής από ένα χαρτί. Είναι βαρύ σαν πέτρα. Περιμέναμε λοιπόν μια "συγγνώμη", η οποία δεν έχει έρθει ακόμη. Όπως και να κλείσει το φύλλο αγώνα".

Τι λέει η γνωμάτευση του ιατρού;
" Το θέμα μας δεν είναι η γνωμάτευση, αλλά το αντικείμενο που έπεσε στον προπονητή μας. Έπεσε ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής, το οποίο όταν πέφτει από ψηλά και από απόσταση με δύναμη, είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα".

Τι έχει ο κύριος Γκαρθία;
"Τώρα σε λίγο θα πάμε στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι έχει".

Η συνέχεια ποια είναι, τι έγινε στα αποδυτήρια;
"Τη συνέχεια θα την πούμε σε λίγο. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν στα αποδυτήρια, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοιες έδρες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι όταν θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα, πρέπει να ξέρουν από ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Σε όλα αυτά που γίνονται και σε δύσκολες έδρες, εμείς δεν καταλαβαίνουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Πρέπει όμως να συναντήσουν κάποια στιγμή τον πολιτισμό για να γίνουν μεγάλη ομάδα".

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά από το γήπεδο της Τούμπας:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ