ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Μπράβο στον Γιώργο Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού"

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς συμφώνησε απόλυτα με την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Απόστολο Βέλλιο, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τον φορ του Ολυμπιακού.

Μέσω social media και με αφορμή το ξέσπασμα του πατέρα του παίκτη, ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε την άποψη ότι ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ, προτρέποντας τον να παίξει για τον ΠΑΟΚ, παραβλέποντας την... λεπτομέρεια ότι ο διεθνής επιθετικός ανήκει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Λεβαδειακός στο Φάληρο, ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη για αυτή την τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη και απάντησε με γλαφυρό τρόπο:

"Συμφωνώ απόλυτα με τον Γ. Σαββίδη, ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ, να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει...", τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γ. Σαββίδης σε Βέλλιο: "Έλα στον ΠΑΟΚ παικταρά"
Στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Φουστέρ!
Πάντα στο πλάι των πλημμυροπαθών ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ