ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Κανένα ματς δεν διεκόπη για ανάποδο άνεμο"

Καραπαπάς: "Κανένα ματς δεν διεκόπη για ανάποδο άνεμο"
Καραπαπάς, Πουρλιοτόπουλος, Δουρέκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει λόγους να διαμαρτύρεται και όχι ο ΠΑΟΚ. Μίλησε για χειρονομία του Μίχελ και για καπνογόνα που δεν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε με νικητές (2-1) τους Πειραιώτες, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είπε: " Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καμία διακοπή του αγώνα. Και είναι προφανές αυτό διότι δεν έπεσε κανένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε αντικείμενο ούτε τίποτα άλλο. Στην Ελλάδα και σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει διακοπεί παιχνίδι επειδή έχει ανάποδο άνεμο και μένει ο καπνός από τα καπνογόνα μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε απλά κάποιες καθυστερήσεις. Δεύτερο και σημαντικότερο: Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται και πάλι για τις φάσεις που εκείνος θεωρεί ότι αδικήθηκε. Για φάσεις και αποβολές, οι οποίες δεν υπάρχουν. Και οφσάιντ τα οποία επίσης έχει δει μόνο ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει βεβαίως και ένα οφσάιντ του Καρντόσο στο τέλος του αγώνα που ξεκινάει τέσσερα μέτρα πίσω από τον επιθετικό.

Αυτό δεν το είδε κανείς. Και υπάρχουν και φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Αυτή η συμπεριφορά, η οποία είναι συνεχιζόμενη, είναι απαράδεκτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ με τους καλύτερους όρους και με τις καλύτερες συνθήκες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά δεν το σεβάστηκαν αυτό. Φαντάζομαι θα είδατε όλοι τη χειρονομία που έκανε ο κ. Μίχελ στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Φαντάζομαι θα είδατε τον κ. Ίβιτς να φεύγει, διότι κάτι λέει του είχε πει ο 4ος διαιτητής. Ότι αν ανοίξει καπνογόνο θα διακοπεί ο αγώνας. Έχετε εσείς ακούσει ποτέ να διακοπεί ένας αγώνας επειδή άνοιξε καπνογόνο; Ο κανονισμός είναι ρητός: Αναφέρει αν έχει πέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδατε εσείς να πέσει κανένα μέσα; Κανένα. Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι ότι συνεχίζουμε. Και ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, όταν πηγαίνουμε στην Τούμπα να έχουμε αντίστοιχες συνθήκες, γιατί κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Με λάθη η διαιτησία του Αρετόπουλου
Ίβιτς: "Ήταν απαράδεκτο που μας έβριζαν"
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Φορτούνης: "Να νικάμε κι όταν δεν είμαστε καλοί"
Ακρόπολη, πορτοφόλι, τρέλα και φανέλα
"Ερυθρόλευκη συνείδηση ο Αρετόπουλος"
Τα highlights από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Γλύκος: "Πρωταγωνιστές οι διαιτητές, παίζουν με τον ιδρώτα μας"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ