ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για Σίλβα: "Είχαμε μία και μόνο επιλογή"

Ο Κώστας Καραπαπάς με σχόλιο του στο facebook αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, εξήγησε τους λόγους και τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήθελε προπονητή που να έχει το μαχαίρι στα δόντια.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με τοποθέτηση του στο facebook, αναφέρθηκε στους λόγους αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τόνισε πως ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θέλει στην ομάδα του έναν προπονητή που να έχει το μαχαίρι στα δόντια: "Όταν μια ομάδα ακούει από τον προπονητή της την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά προσωπικοί του λόγοι (αυτό είπε), τότε η ομάδα έχει μια και ΜΟΝΟ επιλογή. Δεν μπορεί να παίξει σε ένα μήνα τους προκριματικούς με αβεβαιότητα! Βρίσκει προπονητή με το μαχαίρι στα δόντια που θα παλέψει 100% και το μυαλό του θα είναι μόνο εδώ! Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Βίκτορ Σάντσεθ που ποτέ δεν έφυγε απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!"

Και ακολούθως συνέχισε λέγοντας: "Και επειδή γελάμε με τα παραμύθια που διαβάζουμε την τελευταία ώρα να τονίσουμε ότι:
Α) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...
Σταματήστε λοιπόν να διασύρεστε γιατί φαντάζομαι ότι θα μιλήσει και ο Σίλβα και θα σας εκθέσει!!!
Β) ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ