ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Ετοιμαστείτε για περισσότερο πόνο"

Καραπαπάς: "Ετοιμαστείτε για περισσότερο πόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίθεση εναντίον όσων θεωρεί ότι βάλουν κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε μέσω επίσημης δήλωσης του στον Τύπο, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Ο Κώστας Καραπαπάς με επίσημη δήλωση του στον Τύπο εξαπέλυσε επίθεση σε όσους θεωρεί ότι βάλουν εναντίον του Ολυμπιακού, όπως δημοσιογράφοι (χωρίς να κατονομάζει) και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Αγγελόπουλος (σε συνέντευξη του έκανε λόγο για παράγκα του Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90).

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργία κλίματος με πρωταγωνιστές τους Μπέντο και Ανσαριφάρντ, τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι οικογένεια και με εμφατικό τρόπο άφησε να εννοηθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που θα εξακολουθεί να "πονάει" τους αντιπάλους του για πολλά χρόνια ακόμη.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

"Έχετε λυσσάξει Αλαφουζάκια, Μελισσανιδάκια ή από όπου αλλού τα αρπάζετε, Μπαλτάκια που ανακαλύψατε τον κολοσσό του 1,20, μαζί με κάποιους αλεξιπτωτιστές στον αθλητισμό, όπως ο πουθενάς Αγγελόπουλος της μπασκετικής ΑΕΚ...

Κοιτάξτε τα χάλια και το τι σας σέρνουν οι οπαδοί των ομάδων σας και αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό και τον Μπέντο. Ο Ολυμπιακός είναι γροθιά και οικογένεια και έτσι θα σας πονάει για χρόνια ακόμα και ας εξαντλήσατε ό,τι βρωμιά υπάρχει...

Αγγελόπουλε της ΑΕΚ, αν σε ενδιαφέρουν οι παράγκες, πήγαινε να δεις στα γραφεία της ΑΕΚ τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο να σου πει. Μπορεί να είναι και ο Θωμάς εκεί!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αγοράζονται από τις διοικήσεις, αν νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε θέμα Μπέντο είστε γελασμένοι. Σας πονάει ο Μπέντο, σας πονάει ο Καρίμ.

Πιο πολύ σας πονάει αυτός που εμφανίστηκε όταν πιστεύατε ότι θα στήσετε αυτοκρατορία και θα μας ρίξετε στα πέτρινα χρόνια. Αλλά σας έριξε εκείνος στα δικά σας πέτρινα χρόνια!

Απολογηθείτε στον κόσμο σας για τις αποτυχίες σας και για το ότι ούτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν μπορείτε να μας ρίξετε και ετοιμαστείτε για περισσότερο πόνο...".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Ποιοτικός ο Ανσαριφάρντ, θα χρειαστεί υπομονή"
Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"
Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Αντετοκούνμπο
"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης"
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ
Επίσημο: Δανεικός στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ