ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Εκτίθεται ο κ. Πετρίδης"

Καραπαπάς: "Εκτίθεται ο κ. Πετρίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Καραπαπάς, με νέο ποστάρισμά του, απάντησε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως γνωρίζει περισσότερα από τα βασικά και πως εκτίθεται ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με νέο ποστάρισμά του στο λογαριασμό του στο Facebook, απάντησε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως γνωρίζει περισσότερα από τα βασικά και πως εκτίθεται ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως από την υπόθεση Ντε Βινσέντι ζημιώθηκαν οι Πειραιώτες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ:

"Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα από τα... βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα... μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα από το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς.

Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός από τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Για την υπόθεση αυτή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο "φιλόξενος" κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ