ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Δεν βάλαμε έξτρα όρους, ο Εμποκανί κόπηκε στα ιατρικά"

Καραπαπάς: "Δεν βάλαμε έξτρα όρους, ο Εμποκανί κόπηκε στα ιατρικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στις δηλώσεις του Ντιεμερσί Εμποκανί, ξεκαθαρίζοντας ότι η αποτυχία του να περάσει τα ιατρικά τεστ ήταν ο μόνος λόγος που δεν αποκτήθηκε.

Ο Ντιεμερσί Εμποκανί ήρθε στην Αθήνα, αλλά η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε καθώς όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι" ο ποδοσφαιριστής απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Με δηλώσεις του στο βελγικό Τύπο ο 31χρονος Κονγκολέζος φορ υποστήριξε ότι η μεταγραφή "χάλασε" επειδή ο Ολυμπιακός δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε μέσω ανάρτησης στο Facebook στον Αφρικανό, ξεκαθαρίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν έθεσαν ποτέ έξτρα όρους, απλά ο ποδοσφαιριστής κόπηκε στα ιατρικά. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: "Σε τέτοιο επίπεδο Συλλόγων και παικτών όταν περνάς medical είναι ήδη τα πάντα συμφωνημένα μέχρι λεπτομέρειας!"

Καραπαπάς: "Δεν βάλαμε έξτρα όρους, ο Εμποκανί κόπηκε στα ιατρικά"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

"Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Εμποκανί, να απλοποιήσουμε τα πράγματα: Σε τέτοιο επίπεδο Συλλόγων και παικτών όταν περνάς medical είναι ήδη τα πάντα συμφωνημένα μέχρι λεπτομέρειας! Οπότε ούτε όρους έξτρα βάλαμε ούτε τίποτα. Απλούστατα ο αθλητής κόπηκε στα ιατρικά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ