ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς:" Άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Νικολαΐδης"

Καραπαπάς:" Άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3, μιλώντας για την απώλεια του Θόδωρου Νικολαΐδη (AUDIO)

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, που σήμερα πενθεί για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το πέρασμά του από αυτή τη ζωή άρρηκτα με τον Ολυμπιακό. Ασχολείτο από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Ολυμπιακό και είτε συμφωνούσε σε κάτι, είτε διαφωνούσε εντόνως, διότι είχε έντονο χαρακτήρα, δεν είχες ποτέ την εντύπωση ότι μπορεί να μην αγαπά παθολογικά τον Ολυμπιακό.

Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι στον χώρο των μίντια, αλλά και την οικογένεια του Ολυμπιακού γενικότερα, που έχουμε μεγαλώσει έχοντας δίπλα μας, παράλληλα στη ζωή μας, αυτόν τον άνθρωπο.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πλέον φτωχότερη. Οι πράξεις μιλούν για τους ανθρώπους και δε χρειάζεται να πούμε το τι είχε καταφέρει στη ζωή του ο Θόδωρος Νικολαΐδης. Μιλάει το έργο του. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαι βέβαιος, στέκεται δίπλα στην Όλγα και τη Μαρία και όλη την οικογένειά του. Έφυγε ένας μεγάλος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι εκεί ψηλά θα έχει πιάσει κουβέντα με τους Χέλμη και Μουράτη.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε όλη μέρα με τον Ολυμπιακό, όσοι αισθανόμαστε τον Ολυμπιακό σαν το σπίτι μας, είμαστε λυπημένοι. Αυτό που μπορεί να μην καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι οι άνθρωποι που κάνουν ρεπορτάζ, οι αθλητές, οι προπονητές, όσοι δουλεύουν στο σύλλογο συνδέουν την καθημερινότητά τους με τον Ολυμπιακός. Έτσι ήταν και ο Θόδωρος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι ας έχει καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ