ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Αν αληθεύει δικαιολογείται ο... συντονισμός"

Καραπαπάς: "Αν αληθεύει δικαιολογείται ο... συντονισμός"
Καραπαπάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω facebook ο Κώστας Καραπαπάς υποστήριξε ότι αν αληθεύουν οι πληροφορίες για συνάντηση Κοντονή - Μελισσανίδη την Πέμπτη (5/5), τότε "δικαιολογείται και ο... συντονισμός των ανακοινώσεων".

Προφανώς και όλη αυτή η αναστάτωση που προήλθε τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ( εν συνεχεία η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει στις 15/5), έχει φέρει εκνευρισμό στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο Λιμάνι έχουν φτάσει πληροφορίες περί συνάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, λίγο πριν ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία την Πέμπτη (5/5).

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν ήδη αναρωτηθεί για την αλληλουχία ανακοινώσεων από ΑΕΚ και Κοντονή, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων" να τοποθετείται επί του θέματος αργά το βράδυ του Σαββάτου (7/5), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

"Μου λένε ότι την Πέμπτη έγινε συνάντηση Κοντονή - Μελισσανίδη. Αν είναι αλήθεια, εκτός απο όλα τα άλλα, δικαιολογείται και ο... συντονισμός των ανακοινώσεων...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ