ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Ας μη μιλάει για γελοιότητα η δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για την διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι ο Ολυμπιακός έκανε "πρόσθετη παρέμβαση" για τα γεγονότα στα Ιωάννινα, η οποία διαρροή συνοδεύτηκε και από θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτίθεται στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με αφορμή την πληροφορία που μοιράστηκαν δημοσίως ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόσθετη παρέμβαση για τα επεισόδια στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων".

Ο Κώστας Καραπαπάς, για την θέση που εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους, σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι' αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και... τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρυσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.

ΥΓ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ