ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραντίνα τέλος για Καπίνο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε με τον Τάκη Λεμονή και πλέον ενσωματώνεται εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας. Καταθέτει υπόμνημα για Ένχελς ο Ολυμπιακός.

Μετά τα νεύρα και τις εξελίξεις στον ερυθρόλευκο πάγκο που έφερε η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, η ηρεμία μοιάζει να επανήλθε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μαζί με αυτή επέστρεψε και ο Στέφανος Καπίνο! Ο διεθνής γκολκίπερ είχε ειδοποιηθεί ότι μέχρι νεωτέρας τίθεται εκτός προπονήσεων ομάδας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το θέμα του λύθηκε πολύ γρήγορα.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη είχε ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε να έχει μαζί του καθημερινά τον Καπίνο.

Μίλησε με τον 23χρονο τερματοφύλακα των Πειραιωτών, προφανώς και του εξήγησε κάποια πράγματα που θέλει να δει από εκείνον στο άμεσο μέλλον και αφού φυσικά δόθηκε το πράσινο φως και από τη διοίκηση, ο Καπίνο είναι πλέον... back in business.

O διεθνής γκολκίπερ, που δεν είχε μπει στον αποστολή για το Τορίνο, τίθεται άμεσα στην διάθεση του Τάκη Λεμονή, τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΧΕΛΣ

Δεν παρατά στην τύχη της την υπόθεση Ένχελς ο Ολυμπιακός, σχετικά με την αποβολή του Βέλγου στόπερ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αντιθέτως οι "ερυθρόλευκοι" θα καταθέσουν υπόμνημα και οπτικό υλικό (βίντεο) στην προσπάθεια τους να αποδείξουν ότι ο Ένχελς ουδέποτε χτύπησε τον Τσόσιτς και κακώς ο ρέφερι Σιδηρόπουλος έχει αναγράψει κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Καπίνο και η φουρτούνα
Χωρίς Καπίνο η προπόνηση του Ολυμπιακού
Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Αγριογιάννης
Πως τέθηκε στο περιθώριο ο Καπίνο
Εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας ο Καπίνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ