ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάποια έκπληξη ετοιμάζει ο Γκαρθία!

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αίσθηση που επικρατεί στο Ρέντη είναι ότι τα ερωτηματικά είναι δύο (Χατζισαφί ή Κούτρης και Πάρντο ή Μάριν), παρότι και στην τελευταία προπόνηση δεν έδειξε το παραμικρό ο Γκαρθία ενόψει ΠΑΟΚ. Μήπως όμως δεν είναι μόνο δύο; Το Sport24.gr αναλύει.

Στο ίδιο έργο θεατές οι "ερυθρόλευκοι". Με έναν Όσκαρ Γκαρθία να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και στην τελευταία προπόνηση, να μην αφήνει την παραμικρή υπόνοια για τα πρόσωπα που σκέφτεται να επιλέξει για το αρχικό σχήμα και να έχει άπαντες στην "τσίτα".

Επικρατεί μία αίσθηση στο Ρέντη ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει στους εννιά. Δηλαδή στον Προτό στα γκολπόστ, στον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, στους Μποτία - Σισέ δίδυμο στόπερ, στον Ρομαό με τον Ταχτσίδη στα χαφ, τον Οφόε πίσω από τον Ανσαριφάρντ και στον Μιραλάς στο ένα «φτερό».

Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο ερωτηματικά: Ο Χατζισαφί ή ο Κούτρης για αριστερό μπακ, με τον Ιρανό να έχει περισσότερες πιθανότητες και ο Πάρντο ή ο Μάριν στη μία πτέρυγα της επίθεσης. Αυτή επαναλαμβάνουμε είναι η αίσθηση των παικτών μετά και την σαββατιάτικη (24/2) προπόνηση.

Με τον Γκαρθία όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και ειδικά από τη στιγμή που στο Ρέντη δεν δοκιμάζει και πολλά πράγματα. Περισσότερο από κάποιες ασκήσεις τακτικής προσπαθούν και οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν άκρη για το τι σκέφτεται πραγματικά να κάνει όχι μόνο ενόψει Τούμπας (25/2, 19.30), αλλά και στα ματς που προηγήθηκαν.

Κοινό στοιχείο σε όλα τα ματς που έχουν δώσει οι Πειραιώτες και κυρίως στα μεγάλα ματς με ΑΕΚ, Αστέρα και Ατρόμητο, το γεγονός ότι σε όλα είχε επιφυλάξει και από μία έκπληξη. Είτε λέγεται αλλαγή συστήματος, είτε λέγεται Μιραλάς στην κορυφή, είτε Φορτούνης στον πάγκο, είτε Νικολάου αντί Ένχελς.

Πάντοτε, επιφυλάσσει μία έκπληξη ο Ισπανός τεχνικός. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Γκαρθία να ετοιμάζει κάτι και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να αιφνιδιάσει και τον Λουτσέσκου. Τι μπορεί να είναι αυτό; Θα το μάθουμε λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, καθώς ο κόουτς ανακοινώνει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του προτού μπουν στο πούλμαν για το γήπεδο.

Έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια. Μέχρι και το ότι μπορεί να παίξει στόπερ ο Ρομαό και να ξεκινήσει ο Ζιλέ δίπλα στον Ταχτσίδη. Δεν προκύπτει βέβαια αυτό από κάποια δοκιμή στις προπονήσεις, αλλά είπαμε: Με τον Γκαρθία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ