ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καπίνο: "Νομίζω ότι βρίσκω την μπάλα"

Καπίνο: "Νομίζω ότι βρίσκω την μπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στεφάνος Καπίνο υποστήριξε ότι βρήκε την μπάλα στη φάση με τον Ρόμπερτ Μακ, υποστηρίζοντας σχετικά με τα επεισόδια ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να τελειώσει το ματς και να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο, υποστήριξε ότι δεν ήταν πέναλτι η φάση με τον Μακ, ενώ τόνισε ότι ήταν απόφαση του ιδίου και των συμπαικτών του να μείνουν στο γήπεδο και να ολοκληρωθεί το ματς, αν και θα μπορούσαν να έχουν φύγει.

"Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Φάνηκε η δουλειά που κάναμε μέσα στη βδομάδα, καταφέραμε να κερδίσουμε, ήταν ένα αποτέλεσμα που μας εξασφαλίζει κατά πολύ την παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου της διοργάνωσης.

Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, εδώ, ο προπονητής μας έφαγε μπουκάλι, ωστόσο πήραμε απόφαση όλοι οι ποδοσφαιριστές να συνεχιστεί το ματς, κάναμε ο,τι το δυνατό, δεν θέλαμε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και να έχουμε νικήσει με 3-0".

Όσον αφορά στη φάση του πέναλτι, είπε: "Εγώ βρίσκω την μπάλα, εντύπωσή μου ότι είναι ότι βρίσκω την μπάλα, τώρα πως είστε εσείς τόσο σίγουροι ότι ήταν πέναλτι;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Τα "άκουσε" ο Σαββίδης

Το φτύσιμο του Μακ στον Μήτσιο

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

Το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέταξαν ποτήρι με νερό στον Μάρκο Σίλβα!

Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Καμπιάσο

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ