ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καπίνο: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την Πέμπτη (8/2) και λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους πρώην συμπαίκτες του και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη τους.

Συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών υπέγραψε ο Στέφανος Καπίνο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκολκίπερ πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους πρώην συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη τους στο διάστημα της παρουσίας του με τα "ερυθρόλευκα".

"Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι' αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα...", ήταν το μήνυμα του 24χρονου γκολκίπερ μέσω instagram στους Πειραιώτες, λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Καπίνο: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη"

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ