ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καπίνο: "Είμαστε το φαβορί για τον τίτλο"

Καπίνο: "Είμαστε το φαβορί για τον τίτλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Το μήνυμα του Φορτούνη και το ποστάρισμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος με στόχο την υπεράσπιση των κεκτημένων. Μάλιστα, εφόσον καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα φθάσει τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και θα ισοφαρίσει έτσι το δικό του ρεκόρ της περιόδου 1997-2003.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Καπίνο στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά, παραδέχθηκε πως το ρεκόρ αποτελεί ισχυρό κίνητρο, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν είναι ξανά ο τίτλος.

Για το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: "Είναι σημαντικό κίνητρο. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο".

Για το αν οι Πειραιώτες είναι το φαβορί: "Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Εμείς όμως έχουμε το πάνω χέρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το ποιοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο: "Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής".

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό: "Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν".

Για το ματς με την Γιουνγκ Μπόις στο Europa League και αν μπορούν να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες: "Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε".

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: "Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας και προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό".

Για τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: "Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο…".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν".

Φορτούνης: "Συγκεντρώσου στο στόχο σου, συγκεντρώσου στη νίκη"

Μία φωτογραφία με ξεχωριστό μήνυμα δημοσίευσε ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με γνωστή αθλητική εταιρεία.

Ολυμπιακός: "Επιστρέφουμε στο κάστρο μας την Κυριακή"

Τέλος, οι Πειραιώτες ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια δημοσίευσαν μία φωτογραφία από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και έγραψαν ως λεζάντα: "Επιστρέφουμε στο κάστρο μας την Κυριακή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ