ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανονικά ο Ντομίνγκες

Κανονικά ο Ντομίνγκες
INTIME SPORTS

Ασκήσεις με μπάλα είχε και η δεύτερη προπόνηση των "ερυθρολεύκων" το Σάββατο (11/7) στο Ζέεφελντ. Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Η πρόθεση του Μάρκο Σίλβα να δουλέψουν οι παίκτες του με μπάλα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι ξεκάθαρη και μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (11/7), το ίδιο συνέβη και με την απογευματινή.

Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες, στο ξενοδοχείο έμεινε ο Χόρχε Μπενίτες ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κομμάτι της προπόνησης:

"Το πρώτο αυτό κομμάτι της προετοιμασίας έχει αρχίσει ήδη να κυλάει με πολλή μπάλα για τους παίκτες του Θρύλου. Και το απόγευμα του Σαββάτου τη χρησιμοποίησαν πολύ στις ασκήσεις τους. Αρχικά με πάσες και κοντρόλ, για έλεγχο του ρυθμού και εν συνεχεία με… τρίτερμα, όπως και το πρωί.

Στόχος προσαρμογή άμυνας και επίθεσης σε κάθε ένα τέρμα, με τους τερματοφύλακες να παίζουν πολύ και να κουμαντάρουν τους αμυντικούς τους.

Ο «Τσόρι» προπονήθηκε κανονικά, ενώ στο ξενοδοχείο, για συντηρητική εκγύμναση, έμεινε ο Μπενίτες. Η προπόνηση την Κυριακή είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και εν συνεχεία, το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές θα εκμεταλλευτούν τους χώρους του ξενοδοχείου, προκειμένου να γυμναστούν εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ