ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Με αντιμετωπίζετε σαν να χάσαμε"

Μίτσελ: "Με αντιμετωπίζετε σαν να χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ρεσιτάλ ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου παρά τη "βροχή" ερωτήσεων για την διαιτησία και για την εκρηκτική ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που οι ερωτήσεις έπεφταν "βροχή" για την διαιτησία του αγώνα αλλά και την ατμόσφαιρα της Τούμπας ενόψει της ρεβάνς, ο Μίτσελ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί τιμή και πολυτέλεια η παρουσία τέτοιων προσωπικοτήτων στο ποδόσφαιρό μας.

Αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν έφτασε σε μια νίκη που που να του εξασφαλίζει την πρόκριση.

"Γιατί το λέτε αυτό. Δεν μας εξασφαλίζει το σκορ, αλλά μας εξυπηρετεί, έχουμε κερδίσει. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μας άξιζε η νίκη και με μεγαλύτερο σκορ. Κυριαρχήσαμε και με 11 εναντίον 11 και με πλεονέκτημα. Πήραμε προβάδισμα σ' ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και να κερδίζεις 5-0".

Στην συνέχεια ήρθε η ερώτηση για την αποβολή. Ο Μίτσελ απάντησε ποδοσφαιρικά: "Η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν μας ευνόησε, κλείστηκε πάρα πολύ ο αντίπαλος μετά από αυτήν. Στην επανάληψη κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε πολύ επιθετικά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και πιστεύω ότι θα περάσουμε".

Η ερώτηση επανήλθε σχετικά με την απόφαση του διαιτητή:

"Ποτέ δεν μιλάω για την διαιτησία. Δεν μίλησα πριν 3 εβδομάδες όταν παίξαμε στην Τούμπα, δεν θα το κάνω και τώρα. Αν δείτε όλες τις συνεντεύξεις μου στον Ολυμπιακό αλλά και σε όσες ομάδες εργάστηκα, ποτέ δεν σχολίασα τους διαιτητές. Ακόμα και αν σε προκαλούσαν να το κάνεις. Ποτέ δεν μιλάω για τον διαιτητή. Γίνονται ανθρώπινα λάθη, όπως αυτό στην Τρίπολη που χάσαμε στο τέλος. Δείτε ξανά την συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα. Δεν μίλησα για την διαιτησία."

Ακολούθησε ερώτηση για την δήλωση Γεωργιάδη ο οποίος ευχήθηκε να μην υπάρχει αποβολή και πέναλτι στην ρεβάνς: "Και εγώ δεν θα ήθελα. Ελπίζω να μην υπάρχουν κόκκινες, πέναλτι και μπουνιές εκτός φάσης. Να μην υπάρχουν κλωτσιές. Να μην αναγκαστεί να δώσει ο διαιτητής κόκκινη και πέναλτι".

Εκεί ξεκίνησαν οι ερωτήσεις και για την ρεβάνς, ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως χαρακτηρίστηκε. Κατά πόσο ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με περισσότερο πάθος, δύναμη και τσαμπουκά;

"Όλη μας η διαδρομή μέχρι εδώ ήταν γεμάτη σκληρά παιχνίδια. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλές ομάδες, όπως ο Αστέρας και ο Ατρόμητος. Έχουμε παίξει σε σκληρά παιχνίδια και τα έχουμε καταφέρει. Το ίδιο θα πάμε να κάνουμε και στην ρεβάνς".

Οι ερωτήσεις για την ατμόσφαιρα της Τούμπας συνεχίστηκαν. Και συνδυάστηκαν με το γεγονός ότι ο ίδιος προέρχεται από προηγμένο πρωτάθλημα. Πως την αντιμετωπίζει;

"Κοιτάξτε, εγώ θέλω να μην υπάρχει ποδοσφαιρικός πόλεμος. Προσπαθώ να συνεισφέρω σε αυτό. Και αυτό κάνω στην παρουσία μου στην Ελλάδα. Όπως στο επεισόδιο που έγινε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Αναστασίου, που έτρεξα να ηρεμήσω τα πράγματα. Μου αρέσει να μιλάω για το ποδόσφαιρο, μπορεί κάποιοι να θυμώνουν που δεν μιλάω για άλλα πράγματα, όμως εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο."

Και σε νέα ερώτηση απάντησε: "Φαντάζομαι ότι δεν θα μας υποδεχθούν μ' ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα (σ.σ. γέλια). Αλλά δεν θα πάω εκεί φορώντας ένα κράνος. Όσο και να με προειδοποιείτε, εγώ θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο".

Σε πιο... ποδοσφαιρικές ερωτήσεις και συγκεκριμένα για τα τρεξίματα που δεν έχει η ομάδα όπως ο Χολέμπας, απάντησε: "Μου κάνει εντύπωση που μιλήσατε για τον Χολέμπας. Στο 85' έτρεξε όλο το γήπεδο και έκοψε τον Αθανασιάδη. Είναι λογικό προς το τέλος του πρωταθλήματος να υπάρχει κάποια κούραση, αλλά δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα."

Ενώ για το αν τον προβληματίζει που ο ΠΑΟΚ σκόραρε με μία τελική. "Ναι. Μας προβληματίζει γιατί είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις και θέλαμε να το αποφύγουμε."

Για να καταλήξει στο τέλος:

"Έχω την αίσθηση ότι με αντιμετωπίζετε σαν να χάσαμε, σαν να μην αξίζαμε τη νίκη. Σαν να έκανε 19-1 τελικές ο ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα νικήσαμε 4-0. Σήμερα κάναμε περισσότερες τελικές αλλά βάλαμε 2 γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ