ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κανένα θέμα με Ετό και Αθανασιάδη"

"Κανένα θέμα με Ετό και Αθανασιάδη"

Ο Ολυμπιακός διέψευσε κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον για τον Σαμουέλ Ετό, ενώ δεν υπάρχει θέμα και με τον Κλάους Αθανασιάδη. Προτεραιότητα ο επιθετικός.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Καμερουνέζου, Σαμουέλ Ετό και έγινε σχετική αναπαραγωγή και από ελληνικά σάιτ.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ θέλησαν να σβήσουν την... φωτιά προτού αυτή φουντώσει, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Καμερουνέζο φορ και πως δεν προτίθεται η ομάδα να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον πολύπειρο στράικερ και γι' αυτό υπερτονίζουν στο Λιμάνι ότι είναι ένα ανύπαρκτο ζήτημα.

Κανένα θέμα με Κλάους

Παράλληλα, αρνούνται κατηγορηματικά στον Ολυμπιακό ότι υπάρχει θέμα με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και αναπτύχθηκε από κάποια Μέσα μια σεναριολογία για το μέλλον του και πιθανό μπάσιμο των Πειραιωτών. Στον Ολυμπιακό λένε πως "δε μας ενδιέφερε και δε μας ενδιαφέρει", δείχνοντας ότι δεν κοιτάζουν καθόλου προς τη μεριά του.

Προτεραιότητα ο φορ

Τέλος, προτεραιότητα της ομάδας είναι η απόκτηση επιθετικού. Αυτό λένε στον Ολυμπιακό, το ξεκαθαρίζουν και δείχνουν πως προς τα εκεί θα κινηθούν. Η έλευση ενός γκολτζή είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν στο Λιμάνι, φέρνοντας έναν φορ που θα κάνει την διαφορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ