ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα ενδιαφέρον για Γκιλιέρμε

Κανένα ενδιαφέρον για Γκιλιέρμε

Την φημολογούμενη ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Γκιλιέρμε της Λέγκια Βαρσοβίας διαψεύδουν κατηγορηματικά οι "ερυθρόλευκοι".

Το τελευταίο 48ωρο υπήρξαν κάμποσα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που ήθελαν τους Πειραιώτες να κινούνται για την απόκτηση του Γκιλιέρμε Κόστα Μάρκες, που αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Μάλιστα στα σχετικά δημοσιεύματα γινόταν λόγος για διαπραγματεύσεις των εμπλεκομένων πλευρών, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν αθλητικό διευθυντή της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, να παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Ωστόσο, αργά το βράδυ του Σαββάτου (16/7) υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Γκιλιέρμε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υφίσταται το παραμικρό ενδιαφέρον για τον 25χρονο Βραζιλιάνο.

"Δεν υπάρχει θέμα, δεν παίζει καν στις θέσεις που ψάχνουμε", τόνιζαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, βάζοντας τέλος στην σχετική φημολογία.

Την ίδια στιγμή και σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τους "ερυθρόλευκους" για τον παίκτη, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά του την διάψευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ