ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο το Europa League"

Καμπιάσο: "Υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο το Europa League"
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός υπέφερε μέχρι να κερδίσει τον Παναιτωλικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι αποτελεί υποχρέωση των παικτών απέναντι στον κόσμο η πρόκληση των αγώνων του Europa League.

"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, δεν πιστεύω πως υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αυτό που έγινε σήμερα είναι πως η ομάδα ήταν αρκετά επηρεασμένη και από το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν ίσως η ενέργειά της λίγο πιο χαμηλή.

Όμως το σημαντικό είναι πως η ομάδα μπήκε με όρεξη μέσα στο γήπεδο, έκανε αυτό που έπρεπε και προσπάθησε να πάρει τη νίκη. Τα κατάφερε, όμως υπάρχουν φορές που δεν είναι εύκολο να κερδίσεις χωρίς να υποφέρεις", είπε αρχικά ο Αργεντίνος μέσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Για τα στοιχεία του Ολυμπιακού που οδήγησαν στο ρεκόρ:

"Αυτό που έχει η ομάδα είναι πολλές επιλογές παικτών. Έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάζει με πολλούς καλούς παίκτες τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό για να πετύχουμε αυτό το ρεκόρ είναι πως έχουμε μια συνέχεια, αρκετά μεγάλη, σε σχέση με το πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε.

Η νοοτροπία της ομάδας και το μυαλό των παικτών είναι πάντα εδώ, γιατί αν δεν το κάνεις αυτό σε παιχνίδια σαν και αυτό είναι εύκολο να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, και να χάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, αυτό είναι το καλό που θέλει η ομάδα μας".

Για το αν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός στο UEFA Europa League:

"Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι υποχρέωσή μας ως ποδοσφαιριστές να κάνουμε κάτι τέτοιο και υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτή την διοργάνωση, η οποία δεν είναι εύκολη καθώς συμμετέχουν μεγάλοι αντίπαλοι.

Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, γιατί σε τέτοιου είδους νοκ-άουτ παιχνίδια τα πράγματα δυσκολεύουν, όμως εμείς έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ