ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Θέλω να παίξω και του χρόνου"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την επιθυμία του να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική στο μέλλον.

Ο Αργεντίνος μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Κέρκυρας, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε τους Φαίακες με σκορ 2-0 και βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι που έχει περάσει. Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του, βλέπει πως μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και αυτό που χρειάζεται είναι να παίρνουμε χρόνο συμμετοχής και με τον χρόνο συμμετοχής αυτόν, έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε την ομάδα. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει και με μένα αλλά και με τον Μάριν και τον Τσόρι", τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος μέσος όταν ρωτήθηκε για τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής του μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καμπιάσο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το χειροκρότημα που εισέπραξε από τους φίλους της Κέρκυρας τη στιγμή που άφηνε τη θέση του στον Μαρτίνς:

" Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο όταν συμβαίνει αυτό. Είναι στιγμή μεγάλης χαράς για έναν ποδοσφαιριστή, όταν του συμβαίνει κάτι τέτοιο και ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει όταν δεν αγωνίζεσαι στην έδρα σου, αλλά σε ένα άλλο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα γιατί αυτό δείχνει πως εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σταματάει να σκέφτεται ότι είσαι αντίπαλος, αλλά σκέφτεται την συνεισφορά σου, την συμπεριφορά σου αλλά και τον τρόπο που δουλεύεις".

Για τις αλλαγές στον πάγκο του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ο 37χρονος μέσος υποστήριξε τα εξής:

" Για εμένα είναι ο τέταρτος προπονητής γιατί ήρθα μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, στην ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν είναι δουλειά των ποδοσφαιριστών να ασχολούνται με το θέμα αυτό. Είναι δουλειά της Διοίκησης και πιστεύω πως οι άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται στην ομάδα καθημερινά, βγάζουν τα συμπεράσματά τους και τα χρησιμοποιούν προς όφελος της ομάδας στο μέλλον.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται με τη δική τους δουλειά που είναι η πραγματοποίηση των στόχων, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και το φετινό πρωτάθλημα, επίσης να δουλεύουμε μέχρι και τη βραδιά που θα κερδίσουμε και το Κύπελλο και αυτό είναι το μόνο που απασχολεί τους ποδοσφαιριστές. Τα υπόλοιπα αφορούν τη Διοίκηση, είναι αποφάσεις δικές τους, που θα βοηθήσουν στην ισορροπία του Συλλόγου και όχι των ποδοσφαιριστών".

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, ο Καμπιάσο ξεκαθάρισε πώς για την ώρα αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν:

" Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό να συνεχίζω να παίζω και την επόμενη χρονιά. Μου αρέσει πάρα πολύ να αγωνίζομαι στα παιχνίδια, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ καλά να προπονούμαι καθημερινά, αλλά και γενικότερα να αποτελώ μέλος της ομάδας αυτής.

Ξυπνάω ευτυχισμένος όταν σκέφτομαι ότι θα πάω στην προπόνηση για να βοηθήσω την ομάδα μου και τον Σύλλογό μου. Αυτό λοιπόν έχω στο μυαλό για την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή αυτό σκέφτομαι για την επόμενη χρονιά, όμως στο μακρινό μέλλον, ίσως ναι, να γίνω και προπονητής.

Η αλήθεια είναι ότι χάρη στον τρόπο παιχνιδιού μου και στον τρόπο που φερόμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο που προσπαθούσα να οργανώσω την ομάδα αλλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, ίσως γι’ αυτό και ακόμα νωρίτερα μου έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα γίνω προπονητής. Μπορεί να είναι το πεπρωμένο μου αυτό, όμως δεν ξέρω αν θα κάνω ευτυχισμένη την οικογένειά μου".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ