ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Πιο δύσκολο το παιχνίδι απ' ότι στο Καραϊσκάκη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Εστέμπαν Καμπιάσο στάθηκε στα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπεσίκτας (16/03, 20:00) για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ενώ υποστήριξε πως η αναμέτρηση θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στα στοιχεία που χρειάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να πάρει την πρόκριση επί της Μπεσίκτας, στάθηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό (16/03) αγώνα.

Ο Αργεντινός χαφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τουρκική ομάδα, ενώ τόνισε πως ο μοναδικός τρόπος για να προκριθούν οι "ερυθρόλευκοι" στην επόμενη φάση είναι να είναι καλοί τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αυτό που θα διαφέρει από το πρώτο παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε. Πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια θα έχουν αρκετές ομοιότητες και περιμένω λίγο πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ότι στο Καραϊσκάκη για εμάς, γιατί η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη κατοχή της μπάλας και αυτό πιστεύω πως θα γίνει και αύριο.

Μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να υπερασπίζεται την εστία της, μία ομάδα η οποία ξέρει πώς να βγαίνει στην επίθεση και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά, να τρέξουμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Κυρίως, όμως, να μπορέσουμε να επιτεθούμε. Γιατί πιστεύω πως ο μοναδικός τρόπος να προκριθούμε στην επόμενη φάση, είναι ναι μεν να είμαστε καλοί στην άμυνα αλλά και εξίσου καλοί στην επίθεση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ