ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: Ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους

Καμπιάσο: Ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ήταν ο 24ος τίτλος στην καριέρα του Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον Αργεντινό χαφ των "ερυθρολεύκων" να αναρριχάται στην τρίτη θέση των ομοεθνών του με τους περισσότερους τίτλους.

Ο 35χρονος Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, προσέθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στη θήκη του. Η μαθηματική κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ήταν ο 24ος τίτλος στην καριέρα του "Κούτσου", γεγονός το οποίο τον καθιστά τον τρίτο Αργεντινό με τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του.

"Καμπιάσο, ο τρίτος Αργεντινός με τους περισσότερους τίτλους", τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το αφιέρωμα της κορυφαίας εφημερίδας της χώρας του τάνγκο, Clarin. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει ανταγωνισμό και βλέπει την τροπαιοθήκη του κάθε χρόνο να γεμίζει και στη δεύτερη ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο "Κούτσου" βρίσκεται στην τρίτη θέση, προπορευόμενος των Κάρλος Τέβες (Μπόκα Τζούνιορς) και Λούτσο Γκονσάλες (Ρίβερ Πλέιτ), αμφότεροι με 23 τίτλους αν και στον δεύτερο κάποιοι χρεώνουν το πρωτάθλημα Β' εθνικής του Κατάρ που κατέκτησε με την Αλ-Ραγιάν. Στην 6η θέση βρίσκεται Βάλτερ Σαμουέλ, ο οποίος αγωνίζεται με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Αναλυτικά η λίστα των Αργεντινών με τους περισσότερους τίτλους:

Λιονέλ Μέσι (27)

Αλφρέδο Ντι Στέφανο (26)

Εστέμπαν Καμπιάσο (24)

Κάρλος Τέβες (23)

Λούτσο Γκονσάλες (23)

Βάλτερ Σαμουέλ (22)

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ