ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο ο κορυφαίος του Ολυμπιακού

Καμπιάσο ο κορυφαίος του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr δίνει πλέον την επιλογή τους στους αναγνώστες του να κρίνουν την απόδοση των παικτών με την ψήφο τους και στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έδειξαν ως κορυφαίο των "ερυθρολεύκων" τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Πλέον οι αναγνώστες του Sport24.gr έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην κριτική των παικτών και με την ψήφο τους να κρίνουν θετικά ή αρνητικά την απόδοση απόδοση των παικτών της ομάδας που υποστηρίζουν.

Αυτή την δυνατότητα είχαν για πρώτη φορά μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο, το βράδυ της Κυριακής (13/3).

Πέντε ήταν οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" που συγκέντρωσαν περισσότερες από 2000 θετικές ψήφους. Συγκεκριμένα κατά σειρά οι Καμπιάσο (έφτασε σχεδόν τα 3000 upvotes), Πάρντο, Σαλίνο, Φουστέρ και Ρομπέρτο συμπλήρωσαν την πεντάδα των κορυφαίων, με τον Αργεντίνο μέσο στην κορυφή της λίστας.

Ο Πάρντο μπήκε σαν αλλαγή στην αναμέτρηση και κατάφερε να φτάσει στην 2η θέση των προτιμήσεων των φίλων του Ολυμπιακού, με 2700 θετικές ψήφους και μόλις 47 αρνητικές.

Ιντέγε και Φορτούνης ακολουθούν στη λίστα, ενώ πίσω τους έρχονται δύο ακόμη παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, οι Πουλίδο και Ερνάνι. Στην 10η θέση συναντάμε τον Μανουέλ Ντα Κόστα που... δίχασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχοντας ίδιες θετικές και αρνητικές κριτικές (1100 - 1100). Η εντεκάδα κλείνει με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος όμως είναι παράλληλα και ο παίκτης που συγκέντρωσε περισσότερες αρνητικές παρά θετικές ψήφους (+939, -1200).

Ακολουθούν Μιλιβόγεβιτς (+890, -1200) και Μποτία (+534, -1500), ενώ οι οπαδοί των Πειραιωτών έδωσαν τον τίτλο του χειρότερου στον Αρτούρ Μαζουακού, που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους (1600).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ