ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Ο επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο"

Καμπιάσο: "Ο επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο προσωπικό του σάιτ κατέγραψε τις εντυπώσεις του από την φιέστα με την Καλλονή, ενώ είπε πως επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στην προσωπική του σελίδα έγραψε ο Εστέμπαν Καμπιάσο για το ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή και την φιέστα τίτλου, ενώ ανέφερε ακόμα πως ο επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

"Ο Ολυμπιακός συνέχισε να δείχνει πως είναι μία υγιή ομάδα με την δύναμη και την καλή συνήθεια να στέφεται ξανά πρωταθλητής στην Ελλάδα. Στην τελευταία μας ημέρα στο πρωτάθλημα συντρίψαμε 5-0 την Καλλονή και μετά είχαμε το πάρτι για το πρωτάθλημα που πήραμε.

Μετά το ματς, στο οποίο σκόραραν οι Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Ομάρ και Ιντέγε, γιορτάσαμε μαζί με τον κόσμο μας τον 43ο τίτλο μας. Προσωπικά απόλαυσα και χάρηκα πολύ ένα ακόμα πρωτάθλημα στην καριέρα μου.

Ο επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο. Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά στην Τούμπα είχαμε κερδίσει με 2-1 πριν τελειώσει ο αγώνας. Το ματς κατακυρώθηκε 3-0 εξαιτίας των όσων έγιναν και δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ