ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Λυπάμαι που βγήκα, αλλά είχα να παίξω καιρό"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εστεμπαν Καμπιάσο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στη ρεβάνς της Τουρκίας, ενώ επεσήμανε ότι η επιστροφή του στην ενδεκάδα δεν σβήνει την πικρία του για το γεγονός ότι δεν έπαιζε το προηγούμενο διάστημα.

Ήταν δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ισόπαλο 1-1 με την Μπεσίκτας. Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα των ερυθρολεύκων ο Εστεμπαν Καμπιάσο ήταν εξαιρετικός και πέρα από το τέρμα που σημείωσε όσο άντεξε βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντινός μέσος μίλησε στην Cosmote TV τόσο για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, όσο και για την απουσία του τον τελευταίο 1,5 μήνα από τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ έπεσε η απόδοση του είπε: "Ήμασταν όντως καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε ένα γκολ. Στη συνέχεια είχαμε μία μεγάλη πτώση λόγω της φυσικής και της ψυχολογικής μας κατάστασης. Όταν δέχεσαι ένα γκολ είναι λογικό να επηρεάζεται η ψυχολογική κατάσταση μιας ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι η κούραση που νιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι εκείνοι ήταν καλύτεροι από ότι εμείς. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα πρέπει να μιλήσει η καρδιά μας στο δεύτερο παιχνίδι. Πριν από αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή"

Για το εάν η εμφάνιση του ήταν μια απάντηση για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε τόνισε: "Η στεναχώρια του ότι ήμουν εκτός 1,5 μήνα δεν περνάει. Περίμενα αρκετό διάστημα για να μπορέσω να παίξω. Δεν πρόκειται για απάντηση γιατί όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι όποτε μπαίνω στο γήπεδο τα δίνω όλα. Λυπάμαι το ότι έπρεπε να βγω έξω στο 70, αλλά αυτό ήταν συνέπεια του ότι είχα να παίξω τόσο καιρό"

Για το πως το τι εάν αλλάζει κάτι το 1-1 στην υπόθεση πρόκριση δήλωσε: "Θα είναι δύσκολο, όπως ήταν και σήμερα. Η ομάδα, μετά μια μεγάλη αλλαγή, έδωσε μία απάντηση τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με την απόδοσή της. Ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό. Σε αυτό το επίπεδο όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το μας με τον Ατρόμητο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ