ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Μην μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα"

Καμπιάσο: "Μην μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο υποστήριξε ότι θα ήταν λάθος για τον Ολυμπιακό να μείνει στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την πρόκριση κόντρα στους Άγγλους.

Από την πλευρά του ο Εστέμπαν Καμπιάσο τόνισε ότι θα πρέπει στον Ολυμπιακό να τα δώσουν όλα για να κερδίζουν την Άρσεναλ και στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να μην μείνουν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα υποστηρίζοντας:

« Ξέραμε ότι μπορούσε να καταλήξει έτσι αυτό το ματς. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Κάναμε ότι μπορούσαμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα αλλά δεν ήταν δυνατό να αλλάξει κάτι. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο ματς του Καραϊσκάκη κόντρα στην Άρσεναλ. Σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα, για το τι μπορούμε να διορθώσουμε για τη συνέχεια της σεζόν.

Στο επόμενο ματς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Μπροστά μας πλέον, έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη ίσως είναι και η λανθασμένη: να πιστέψουμε ότι μπορούμε να μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και τότε ίσως να έχουμε πρόβλημα. Η δεύτερη επιλογή είναι να τα δώσουμε όλα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μπροστά στο κοινό μας».

Όσον αφορά στο πως έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα, είπε:
«Όλα πάνε καλά, η οικογένειά μου αισθάνεται καλά, το σημαντικό είναι να πηγαίνουν καλά και τα αποτελέσματα της ομάδας».

Σε ερώτηση για Πεπ Γουαρδιόλα υποστήριξε:
«Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτω εγώ, ίσως πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή στην Ιστορία
».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ