ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Κίνητρο; Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό"

Καμπιάσο: "Κίνητρο; Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό"
Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο σεβασμός στον σύλλογο και στη δουλειά του ποδοσφαιριστή. Αυτό υποστήριξε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον Πουλίδο να μιλά για δίκαιη νίκη.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, που ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό, δήλωσε στη Nova μετά το ματς στο Φάληρο: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος μετά το σημερινό παιχνίδι, γιατί γνωρίζω πόσο μεγάλη σημασία έχει ένας αγώνας όπως αυτός. Οποιοσδήποτε παίκτης έλεγε ότι αυτό το ματς το βλέπει όπως τα άλλα θα έλεγε ψέματα".

Για το ποιο ήταν το κίνητρο εκείνου και των παικτών του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι κατακτήθηκε το πρωτάθλημα:

"Πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το επάγγελμά μας. Είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε σε ένα σύλλογο που δεν δικαιολογείται ποτέ να κάνει κακή εμφάνιση. Υπάρχουν λοιπόν κίνητρα".

Για το τι άλλαξε από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο:

"Ένα τόσο γρήγορο γκολ ταράζει την ισορροπία του αγώνα. Όπως και τον κόσμο. Είχε νευρικότητα και ο κόσμος και εμείς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι. Δεν χάσαμε την πίστη μας. Βοήθησε ότι στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αφοσιώθηκε στην άμυνα".

Για την εμπειρία του από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:

"Το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο οπαδοί φιλοξενούμενης ομάδας, αφαιρεί λίγο χρώμα από το ντέρμπι. Υπάρχει όμως μεγάλο πάθος".

Για το αν είναι σκόρερ των μεγάλων αγώνων:

"Είμαι τυχερός. Δεν είναι η θέση μου να βάζω γκολ, αλλά όταν βρεθώ σε αυτή τη θέση προσπαθώ να μην αστοχώ".

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε όπως θα ήθελε, επειδή αρχικά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία:

"Η αλήθεια είναι ότι δεν πανηγύρισα όπως θα ήθελα. Μου έκοψαν τον πανηγυρισμό, αλλά ήταν φυσιολογικό αυτό που έκανε ο επόπτης, αφού υπήρχε παίκτης στη φάση, ο οποίος όμως δεν επηρεάζει τη φάση".

Τι θα κρατήσει από την εφετινή σεζόν:

"Θα μπορούσα να πω ότι θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Αυτό που θα ήθελα είναι να είχαμε προχωρήσει στο Champions League. Να συνεχίσουμε να τιμάμε από εδώ και πέρα τη φανέλα αυτής της σπουδαίας ομάδας".

Πουλίδο: Δίκαιη νίκη

Ο Άλαν Πουλίδο είπε: "Δουλέψαμε μέχρι το τέλος, δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα, αλλά η ομάδα ήξερε να αντίδρασει σωστά και το έκανε. Αντιδράσαμε πολύ γρήγορα, και πήραμε μια δίκαια νίκη".

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ