ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάμπελ για το καλοκαίρι!

Κάμπελ για το καλοκαίρι!
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται τώρα με την περίπτωση του Κάμπελ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η ΠΑΕ. Γιατί δεν εξετάζει όμως το ενδεχόμενο να ασχοληθεί από τώρα ενόψει καλοκαιριού, από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ.

Για φέρτε την εικόνα στο μυαλό σας γύρω στα τέλη Ιουνίου όταν θα δίνει τα φιλικά προετοιμασίας ο Ολυμπιακός: Από τη μία πλευρά ο Κέβιν Μιραλάς. Από την άλλη ο Τζόελ Κάμπελ.

Πώς σας φαίνεται αυτό το δίδυμο στα “φτερά” της επίθεσης; Βέβαια, και με τον Μιραλάς στο ένα “φτερό” στην παρούσα φάση, ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα ξαναδεί τον Βέλγο άσο με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη.

Εδώ έχουν φτάσει σε σημείο οι οπαδοί να ρωτούν αριστερά - δεξιά, αν ο Όσκαρ Γκαρθία θα τον πάρει στην αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1, 15.00).

Όμως, για φανταστείτε από το καλοκαίρι να βλέπαμε και Κάμπελ, και Μιραλάς! Θα ήταν ένα “εργόχειρο”, μία “καλλιτεχνία”! Από τον Πάρντο και τον Σεμπά, θα περνούσαμε σε δύο ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν από την ερυθρόλευκη εξέδρα και έβγαζαν μία ποιότητα από “υψηλά ράφια” στο χορτάρι.

Κάμπελ για το καλοκαίρι!
EUROKINISSI

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ;

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Η ΠΑΕ επισήμως διαψεύδει ότι ασχολείται στην παρούσα φάση με τον Τζόελ Κάμπελ, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που αντιμετωπίζει με το γόνατό του και τον έχει αφήσει ήδη δύο μήνες “off”. Επίσης, η επιστροφή του στη δράση αναμένεται γύρω στις 15 Φεβρουαρίου. Οπότε, θα είναι κοντά στους 3,5 μήνες εκτός γηπέδων.

Ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θέλει ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν άμεσα. Ο Κάμπελ θα είναι σε θέση να αποκτήσει σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Θα μπορούσε όμως ο σύλλογος να ασχοληθεί ενόψει καλοκαιριού. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να διέψευσαν ότι εξετάζουν την περίπτωσή του ως μία λύση για το β' μισό της φετινής σεζόν, αλλά όταν επιβεβαιώνουν ότι τον κοίταξαν το καλοκαίρι του 2017, γιατί να μην τον έχουν βάλει στο “σημάδι” και ενόψει καλοκαιριού 2018;

Χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε και κάποιο ιδιαίτερο τηλεφώνημα για ρεπορτάζ, αντιλαμβανόμαστε ότι στον Ολυμπιακό έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ενδεχόμενο να κάνουν μία τέτοια κίνηση. Το πιθανότερο είναι ο Κάμπελ να μην αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τον... Ιανουάριο.

Όμως, γιατί να μην πάρει το “μήνυμα” ότι “εμείς σε θέλουμε για τη νέα σεζόν παρότι αντιμετωπίζεις έναν σοβαρό τραυματισμό εδώ και δύο μήνες;”. Ίσα-ίσα που θα βάλει τον Ολυμπιακό ψηλά στις προτιμήσεις του, επειδή του έκανε πρόταση σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΙ "ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ", ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Να θυμίσουμε ότι ο Κοσταρικανός ανήκει στην Άρσεναλ, με την οποία έχει συμβόλαιο εώς τον προσεχή Ιούνιο. Δανεικός παίζει στην Μπέτις και επειδή στη διοίκηση των Ανδαλουσιάνων “τρώγονται” μεταξύ τους και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να ξενερώσει ο Κάμπελ και να φύγει από την Σεβίλλη.

Άλλοι μέσα στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να κάνουν πρόταση αγοράς στην Άρσεναλ. Άλλοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν άλλο με τον Κοσταρικανό άσο. Στο... 50-50 είναι η κατάσταση στην Μπέτις για τον Κάμπελ.

Ο Τζόελ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οι “κανονιέρηδες” δεν σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, ενώ υπάρχει τώρα και η συγκυρία με τον τραυματισμό του, όπερ σημαίνει ότι λιγότεροι “μνηστήρες” θα εμφανιστούν φοβούμενοι ότι δεν θα είναι ο... παλιός Κάμπελ.

Θα αποτελούσε μία σούπερ επένδυση για το μέλλον. Ναι μεν “καίγονται” στο Λιμάνι για το “τώρα”, αλλά μπορείς να πεις όχι σε τέτοιες ευκαιρίες;

Στην Ανδαλουσία λένε τα δικά τους. Ότι δεν ξέρουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Λες και μία αρθροσκόπηση που έκανε στο γόνατο θα του “κόψει” την καριέρα. Ο Κάμπελ είναι γερό παιδί και το είχε αποδείξει και στον Ολυμπιακό με έναν τραυματισμό που είχε πάθει στο γόνατο, επιστρέφοντας σε εξαιρετική κατάσταση...

Το ξαναλέμε. λοιπόν: Για φέρτε την εικόνα στο μυαλό σας. Από τη μια πλευρά ο Μιραλάς. Από την άλλη ο Κάμπελ. Τι ωραίο καλοκαίρι...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ