ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμπανάκια" Χάσι στους παίκτες του!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για τη νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν τη ρεβάνς με την Παρτιζάν στο Φάληρο μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι στους παίκτες τους.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Από το πρωί εώς το βράδυ μελετάει, ασχολείται με τον Ολυμπιακό, είναι δουλευταράς. Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση να αφήσει να περάσει απαρατήρητη η νοοτροπία με την οποία μπήκαν στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς με την Παρτιζάν.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός για να προλάβει ανάλογες τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον και ειδικά ενόψει Ριέκας, άρχισε να χτυπάει “καμπανάκια” στους ποδοσφαιριστές του. Στο περιθώριο της σαββατιάτικης προπόνησης (5/8) ο Χάσι έδειξε σε βίντεο στους παίκτες όλα τα λάθη που έκαναν στο 2-2 με την Παρτιζάν.

“Ήταν τραγική η παρουσία σας. Μπήκατε με μία νοοτροπία στο ματς λες και είχατε πάρει ήδη την πρόκριση, λες και είχε τελειώσει ήδη η πρόκριση στην Σερβία. Μπήκατε με μία εκνευριστική χαλαρότητα. Δεν θα επιτρέψω να ξανασυμβεί αυτό. Δεν επιτρέπεται σε τέτοιους αγώνες να μπαίνετε με αυτή τη νοοτροπία”, τους είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια δεν άφησε κανέναν απέξω. Σε όλους είχε κάτι να πει. Στους αμυντικούς για την αντίδρασή τους στο λάθος του Καπίνο στη φάση του 1-1 που δεν κυνήγησαν τον Σουμά, στους Μάριν και Φορτούνη για το γεγονός ότι “τράκαραν” μεταξύ τους, στον Σεμπά επειδή μάρκαρε με τα μάτια στο ξεκίνημα της φάσης του δεύτερου γκολ της Παρτιζάν, στον Οφόε που “θόλωσε” το μυαλό του και έχανε εύκολα την μπάλα...

Όλοι τα “άκουσαν” προς γνώση και συμμόρφωση, γιατί υπάρχει γενικότερα μία αίσθηση στο Ρέντη ότι η Ριέκα είναι πολύ πιο σκληρή ομάδα από την Παρτιζάν, πολύ πιο οργανωμένη, πολύ πιο πειθαρχημένη.

Και το κακό στα διπλά ματς με τους Κροάτες, είναι ότι η ρεβάνς είναι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό και όχι στο Καραϊσκάκη. Οπότε, το άγχος στις 16 του μηνός θα το έχουν οι “ερυθρόλευκοι” και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να το διαχειριστούν, έτσι ώστε να πάνε στον επαναληπτικό με μία “καθαρή” νίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ