ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία βιασύνη για Ρέτσο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Είναι ξεκάθαρο ότι αν φύγει ο Παναγιώτης Ρέτσος (δεν είναι και σίγουρο), αυτό θα συμβεί αμέσως μετά τα play-offs του Champions League, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Λεβερκούζεν, Λιόν, εσχάτως Τότεναμ και Άρσεναλ, ακούστηκε και η Φιορεντίνα... Ένας χαμός με λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος αποτελεί φέτος το hot όνομα του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό.

Αποδεδειγμένα η Λεβερκούζεν τον θέλει. Στην Γερμανία υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει προτάσεις προς τους "ερυθρόλευκους" (σ.σ. πάνω από 15 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%), αλλά η Μπάγερ βγαίνει συνεχώς και το διαψεύδει. Από την άλλη επιβεβαιώνει ότι όντως ενδιαφέρεται για τον 19χρονο στόπερ.

Η δε Λιόν τον έχει στη λίστα της, αλλά θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι δεν θα κάνει στο τέλος την κίνησή της, μιας και έχει χάσει δύο στόπερ τον Αύγουστο.

Για την Τότεναμ που είχε ακουστεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές του καλοκαιριού, όταν είχε ψάξει την περίπτωση του Ρέτσου, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Ολυμπιακός ζητάει πάνω από 15 εκατομμύρια, αυτό που διέρρεαν οι Άγγλοι ήταν ότι ο παίκτης κοστίζει γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

Όσο για την Φιορεντίνα; Το μυαλό οδηγείται στην ιταλική ομάδα για έναν και μόνο λόγο. Ναι μεν οι "βιόλα" θέλουν να πάνε σε μία πιο λιτή οικονομική πολιτική το φετινό καλοκαίρι, αλλά όταν ο μεγαλομάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι κάνει κουμάντο στην Φλωρεντία και - όπως λέγεται – ασχολείται σοβαρά με τον Ρέτσο, τότε αναπόφευκτα γίνονται διάφοροι συνειρμοί.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε πάντως είναι ότι έως τα ματς με την Ριέκα δεν φαίνεται ότι θα συμβεί το παραμικρό. Ο Ρέτσος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να περάσει στους ομίλους του Champions League και το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δούμε τι θα γίνει.

Όλα είναι ανοικτά... Ακόμα και η παραμονή του. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ναι μεν επικρατεί ένα κλίμα και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι του 2014 που πήρε μεταγραφή ο Μανωλάς στη Ρόμα, αλλά εδώ υπάρχει και μία λεπτομέρεια πολύ σημαντική: ο Ρέτσος δεν καίγεται να φύγει. Ο Μανωλάς θεωρούσε το καλοκαίρι του 2014 ότι είχε φτάσει η στιγμή να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Υπομονή ωστόσο έως τις 22 Αυγούστου. Έως τότε ο Ρέτσος δεδομένα θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα παίξει κόντρα στην Ριέκα. Μετά... βλέπουμε.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζιλέ: "Υπερήφανος που γράφω μια νέα ιστορία με τον Ολυμπιακό"
Πρόκριση με Μπουχαλάκη και Βέλλιο για τη Νότιγχαμ
"Κάντιθ και Κόρδοβα για Γιαννιώτα"
"Τελείωσε" του Γούτα στη Σιντ-Τρούιντεν
Στον "αέρα" η μετακίνηση φιλάθλων στο Ολυμπιακός - Ριέκα
Η λίστα για τα ματς με την Ριέκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ