ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία πρόταση σε Σαλίνο ο Ολυμπιακός

Καμία πρόταση σε Σαλίνο ο Ολυμπιακός
Σαλίνο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι παρά τα όσα διαρρέει ο μάνατζερ του Σαλίνο, ουδέποτε του έκανε πρόταση ανανέωσης. Από το λιμάνι έσπευσαν να βάλουν τέλος σε αυτή την ιστορία.

Δημιουργήθηκε ένας χαμός άνευ λόγου και ουσίας γύρω από τον Λεάντρο Σαλίνο το τελευταίο διήμερο. Ο Βραζιλιάνος ήταν γνωστό πολύ πριν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν ότι δεν θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό. Είχε ενημερωθεί κιόλας μετά τον τελικό με την ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται.

Τις τελευταίες δύο μέρες ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βγήκε όμως και είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία νέα βελτιωμένη πρόταση. Αυτό σήμαινε δηλαδή, βάσει των λεγομένων του εκπροσώπου του Σαλίνο, ότι είχε γίνει και άλλη μία νωρίτερα. Από το λιμάνι έσπευσαν να βάλουν τέλος σε αυτή την ιστορία, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν έγινε πρόταση στον Σαλίνο.

Από εκεί και πέρα, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία ο νεαρός γκολκίπερ Γιώργος Στρέζος που είχε παίξει πέρσι δανεικός στην Παναχαϊκή, έτσι ώστε να πλαισιώσει τους Καπίνο και Χουτεσιώτη στις προπονήσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών ήταν ότι “υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας και τίποτα περισσότερο”. Βέβαια οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Γεωργάτο παραμένουν εξαιρετικές. Πάντως, η αρχική φημολογία που είχε αναπτυχθεί το βράδυ της Δευτέρας (20/6) όταν έγινε γνωστό ότι ο Γεωργάτος δεν θα πήγαινε στην Αυστρία, ήταν ότι θα επέστρεφε στις ακαδημίες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ