ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καμία επίσημη πρόταση της Βαλένθια για Ρομπέρτο"

"Καμία επίσημη πρόταση της Βαλένθια για Ρομπέρτο"
Ρομπέρτο

Ο ατζέντης του Ρομπέρτο Χιμένεθ, Μαριάνο Αγκιλάρ, μίλησε στην "Deporte Valenciano" και ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση της Βαλένθια στον Ολυμπιακό για την αγορά του πελάτη του. Πως έχουν τα δεδομένα με βάση τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος.

Μπορεί ολοένα και να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για στενό πρεσάρισμα της Βαλένθια προκειμένου να αγοράσει τον Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό και να θωρακίσει την θέση κάτω από τα γκολπόστ, εντούτοις ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα, Μαριάνο Αγκιλάρ, δεν τα συμμερίζεται. Με δηλώσεις του στην "Deporte Valenciano", ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση των "νυχτερίδων" στους Πειραιώτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ατζέντης του Ρομπέρτο τόνισε ότι η Βαλένθια δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση και πως ο Μαδριλένος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Μάλιστα, αναφέρει πως οι Πειραιώτες αξίζουν τον δέοντα σεβασμό.

Συν τις άλλοις, ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει με τον 29χρονο για να του πει ότι θέλει να τον πουλήσει ή ότι υπάρχει επίσημη κρούση και πως ίσως αυτό να αποδεικνύει πως δεν υπάρχει βιασύνη στην Βαλένθια να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία, Ντιέγκο Άλβες, ο οποίος θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Οι Βαλενθιάνοι, όπως προκύπτει απ' αυτές τις πληροφορίες, εξετάζουν διάφορες επιλογές για την θέση του τερματοφύλακα όπως ο Ρούλι της Ρεάλ Σοθιεδάδ, ο Τσεχ της Τσέλσι, ενώ έχουν ακουστεί μέχρι και τα ονόματα των Ίκερ Κασίγιας και Βίκτορ Βαλντές. Το ρεπορτάζ της "Deporte Valenciano" αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει ακόμα μεγαλύτερη λίστα τερματοφυλάκων που εξετάζει.

Εν κατακλείδι, αν ισχύουν τα όσα λέει ο Μαριάνο Αγκιλάρ, υπάρχει ακόμα πολύ "ψωμί" στην υπόθεση και τίποτα δεν πρέπει να προδικάζεται. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για τον Ρομπέρτο από καλό πρωτάθλημα και ομάδα με υψηλούς στόχους, ο ίδιος θα θελήσει να κάνει το βήμα, αλλά απ' αυτό μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει απόσταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ