ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία έκπληξη από τον Λεμονή στη 18άδα για ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ
Λεμονής ICON

Ο Τάκης Λεμονής δεν προχώρησε σε... μαγείρεμα της αποστολής του αγώνα της Κυριακής (23/4) με τον ΠΑΣ (23/4, 19.00). Επέλεξε τους παίκτες που εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα της τρίτης του θητείας στον κόκκινο πάγκο.

Ως συνήθως ο Τάκης Λεμονής δεν προχώρησε σε εκπλήξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες της 18άδας! Γενικότερα δεν θυμίζει... Μπέντο, όταν ο Πορτογάλος σε κάθε ανακοίνωση αποστολής έβγαζε και μία είδηση.

Τώρα, ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους ίδιους. Τον Σισοκό, τον Παρέδες, τον Βιάνα, τον Νικολάου και τον Μανθάτη. Σε αυτούς προσθέστε φυσικά και τον τιμωρημένο Αλμπέρτο Μποτία.

Από εκεί και πέρα οι 18 που επιλέχθηκαν ήταν αναμενόμενοι, από τη στιγμή που οι Καμπιάσο και Ελιουνούσι είχαν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είχαν τεθεί στη διάθεση του Λεμονή από την Παρασκευή (21/4).

Aναλυτικά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ