ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι για τις επόμενες κινήσεις, αμέσως μετά την έκδοση και επίσημα του παραπεμπτικού βουλεύματος του αρμόδιου Συμβουλίου Εφετών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αισθάνονται δικαίωση. Το βούλευμα αποκλείει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, όπερ σημαίνει ότι κατέπεσαν οι κατηγορίες κατά Μαρινάκη περί "ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης". Όπως επίσης δεν υφίσταται κατηγορία ούτε για "απάτη", ούτε για "εκβίαση", ούτε για "ηθική αυτουργία".

Παραπέμπεται στο ακροατήριο για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει κιόλας ότι υπάρχει και ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ. Είναι 100% σίγουροι ότι και αυτές οι δύο κατηγορίες θα πέσουν στο κενό όταν γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, αφού όλα αυτά στηρίζονται σε αοριστίες και χωρίς ακράδαντα στοιχεία.

Αυτό που έχει πάντως μεγαλύτερη σημασία για τους φίλους του Ολυμπιακού, είναι τα όσα ισχυρίζονταν από το βράδυ της Τρίτης (7/11) οι άνθρωποι του συλλόγου.

Οι επιπτώσεις, όπως και να 'χει, είναι συγκεκριμένες όταν ένας πρόεδρος ΠΑΕ παραπέμπεται για κακούργημα: Οδεύει προς παραίτηση από τον προεδρικό θώκο. Ποιο ήταν το σχόλιο από τον Ολυμπιακό; Ότι το νομικό συμβούλιο είναι σε εγρήγορση και πώς ο κόσμος δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί. Ξεκαθάριζαν από την ΠΑΕ από χθες το βράδυ (7/11) ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να συνεχίσει ο σύλλογος να μεγαλώνει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ