ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Μποτία και Μαρτίνς

Καμία ανησυχία για Μποτία και Μαρτίνς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τραυματίες αποχώρησαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Μποτία και Μαρτίνς, ωστόσο το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών είναι καθησυχαστικό για την κατάσταση των δύο παικτών. Ρεπό τη Δευτέρα (3/10).

Λίγο πριν το ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Φάληρο, ο Αλμπέρτο Μποτία παραπονέθηκε για μυικές ενοχλήσεις στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Στην ανάπαυλα του αγώνα ο Ισπανός στόπερ έμεινε στα αποδυτήρια και τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Βιάνα. Η πρώτη εκτίμηση για τον Μποτία κάνει λόγο για σύσπαση και η αλλαγή του έγινε περισσότερο για να μην επιβαρυνθεί το πρόβλημα του.

Προφανώς και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο δεν εμπνέεται ανησυχία αφού μοιάζει με επιπόλαιος ο τραυματισμός του.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μαρτίνς, που δέχτηκε ένα χτύπημα σε μαλακά μόρια και ζήτησε να αντικατασταθεί με τον Καμπιάσο να περνά στη θέση του. Ούτε για τον Πορτογάλο μέσο συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Μετά τη σπουδαία νίκη τους επί της ΑΕΚ, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Δευτέρα (3/10) και θα επιστρέψουν την Τρίτη (4/10) για προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου"
Έτσι μετέδωσε το ντέρμπι ο Sport24 Radio 103,3
Διαμαντόπουλος: Τον ψάχνατε; Εμφανίστηκε
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Κόκκινη κάρτα στον Πατίτο"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Καλώς τα παιδιά και Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ