ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Ολυμπιακό"

Καμαρά: "Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Ολυμπιακό"

Ο Μαντί Καμαρά έχει κλείσει στον Ολυμπιακό εδώ και μήνες και σε δηλώσεις του τόνισε πως ανυπομονεί να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες τον Ιούνιο.

Ο 21χρονος κεντρικός μέσος μίλησε σε αφρικανικό ΜΜΕ και υποστήριξε πως έχει συχνά τηλεφωνικές επαφές με τον Φρανσουα Μοδεστό, που τον συμβουλεύει για αγωνιστικά θέματα και όχι μόνο, αποκάλυψε πως έχει επισκεφθεί το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και εξέφρασε την ανυπομονησία του να γίνει μέλος του Ολυμπιακού.

"Ήμουν στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και επισκέφθηκα τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος και μου αρέσει που θα βρίσκομαι εκεί.

Επικοινωνώ συχνά με τον αθλητικό διευθυντή (σ.σ. εννοεί τον Φρανσουά Μοδεστό που εισηγήθηκε την απόκτηση του). Μάλιστα, με πήρε και σήμερα τηλέφωνο. Μετά από κάθε ματς της Αζαξιό με καλεί και αναλύει την εμφάνιση μου.

Επίσης, μου δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να διαχειρίζομαι την καθημερινότητα στο τρόπο ζωής μου, προκειμένου να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαντί Καμαρά, που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην Αζαξιό με τη ρεβάνς κόντρα στην Τουλούζ, για το μπαράζ ανόδου - παραμονής στη Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο μάνατζερ του Λινιέρ στο Sport24.gr: "Αν συμφωνήσουν οι ομάδες..."
Το σχόλιο του Παπανικολάου για τη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου
Δημητρίου: "Οι τραυματισμοί Ίβιτς και Γκαρθία δεν αποτελούν αιτίες διακοπής ενός αγώνα"
Η άφιξη του Μαρτίνς σηματοδοτεί εξελίξεις στα μεταγραφικά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ