ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλπάζουν" τα διαρκείας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ξεπέρασε τις 13000 η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέχρι τη ρεβάνς με την Παρτίζαν οι μισές θέσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι... ρεζερβέ.

Εξαιρετικά ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2017 - 2018.

Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν φτάνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου οι πωλήσεις έχουν φτάσει τις 13200, νούμερο εντυπωσιακό που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες.

Η εικόνα είχε αρχίσει να διαμορφώνεται από τις ανανεώσεις, που έφτασαν κοντά σε ποσοστό 60%, όταν στατιστικά το νούμερο σπανίως υπερβαίνει το 50% (1 στους 2).

Μόλις ξεκίνησε η διάθεση στους νέους κατόχους, η κίνηση στις πωλήσεις συνέχισε να σημειώνει αύξηση, φτάνοντας στα σημερινά επίπεδα, γεγονός που οδηγεί στην πρόβλεψη ότι στη ρεβάνς με την Παρτίζαν οι μισές θέσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι... ρεζερβέ.

Εφόσον μάλιστα η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου συνεχιστεί με ανάλογο ρυθμό, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί νέο ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας στο Φαληρικό γήπεδο, που κρατά από την προπέρσινη σεζόν όταν οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει τις 21000.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση από τους Big-4!
Ντα Κόστα: "Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού"
Τα τρία ερωτηματικά ενόψει Βελιγραδίου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ