ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλοβλέπει" τον Σεμπά ο Τούντορ

"Καλοβλέπει" τον Σεμπά ο Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωπος της Γαλατάσαράι βρέθηκε στην Κέρκυρα και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στον Σεμπά.

Ο Σεμπά βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατάσαράι και ο Ιγκόρ Τούντορ έστειλε κατάσκοπό του για να παρακολουθήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο σκάουτερ των Τούρκων ήρθε αποκλειστικά για να κρατήσει σημειώσεις για τον Σεμπά, όμως έτσι και αλλιώς είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Τούντορ από το εν Ελλάδι πέρασμά του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και έχει άποψη ο ίδιος. Μάλιστα, φέτος παρουσιάζεται πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι.

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στα δυο κλαμπ, όμως είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα αξίωνε αρκετά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη περιπέτεια του ΠΑΟΚ με την Γαλατά για την περίπτωση του Ροντρίγκες, που χρειάστηκε να κάνει καταγγελία στη FIFA, επειδή δεν κατέθεσε έγκαιρα την πρώτη δόση.

Ο Σεμπά έχει 40 συμμετοχές φέτος, μετρώντας επτά γκολ, ενώ πέρυσι είχε 33 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Βέβαια, η εν γένει παρουσία του φέτος είναι πολύ καλύτερη και οι μετοχές του έχουν ανέβει, όπως και η χρηματιστηριακή του αξία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ