ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλοκαιρινές διακοπές με τα χίλια ζόρια στον Ολυμπιακό!

Καλοκαιρινές διακοπές με τα χίλια ζόρια στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Ολυμπιακό για την αναβολή του τελικού. "Τρελαμένοι" οι ποδοσφαιριστές που είχαν κανονίσει με τις οικογένειές τους να φύγουν διακοπές μετά το φιλικό του Βελιγραδίου.

Από τη... μύτη θα βγουν οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές στους παίκτες του Ολυμπιακού. Κι αυτό, γιατί πάνε αναγκαστικά πολύ πίσω εξαιτίας της αναβολής του τελικού του Κυπέλλου.

Από την ΠΑΕ δεν έχει προκύψει προς το παρόν κάποια επίσημη αντίδραση για την απόφαση του αγώνα με την ΑΕΚ. Όμως, αυτό που συζητιόταν στο Ρέντη δεν ήταν τίποτε άλλο από το ότι ανατρέπεται όλος ο προγραμματισμός που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές.

Στην ΑΕΚ λόγω των πλέι οφ γνώριζαν ότι μέχρι τέλη Μαΐου θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κατά συνέπεια δεν τινάζεται στον αέρα κανένας προγραμματισμός τους.

Αντιθέτως, στον Ολυμπιακό είχαν ήδη κανονίσει οι ποδοσφαιριστές να φύγουν διακοπές με τις οικογένειές τους μετά το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα την Τρίτη (10/5, 19.00).

Τώρα αναγκάζονται να ακυρώσουν τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι "δεν χάθηκε ο κόσμος, ας φύγουν αργότερα". Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και σας εξηγούμε παρακάτω.

Για παράδειγμα οι Κασάμι και Ντουρμάζ δεν θα ταξίδευαν στο Βελιγράδι. Είχαν πάρει άδεια από την ΠΑΕ να εξαφανίζονταν από την Κυριακή (8/5), επειδή 23 Μαΐου είναι υποχρεωμένοι να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Ελβετίας και της Σουηδίας αντίστοιχα, ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2016.

Ήδη οι άνθρωποι λοιπόν είχαν κανονίσει το πώς θα περνούσαν τον ελεύθερό τους χρόνο μέχρι την ημέρα που θα ξεκινούσαν τις προπονήσεις τους με... θέα τα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι υπόλοιποι θα αναχωρούσαν για διακοπές την Τετάρτη (11/5), την επόμενη μέρα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Αναγκαστικά τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Σύμφωνα με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, ο τελικός δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Οπότε, αυτό σημαίνει ότι από 16 Μαΐου και μετά θα πρέπει να βρεθεί μία ημερομηνία για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Αυτομάτως, ειδικά για τους Κασάμι και Ντουρμάζ, δημιουργείται ένα σοβαρότατο ζήτημα. Ακόμα και 16 Μαΐου – που λέει ο λόγος – να γίνει ο τελικός, θα ξεκουραστούν μόλις μια εβδομάδα, αφού στις 23 θα πρέπει να δώσουν το "παρών" στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα!

Εκτός πια κι αν ο Σίλβα αποφασίσει να τους αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ και "θυσιάσει" από μόνος του δύο πολύτιμες μονάδες, μόνο και μόνο για να μην πάνε "σκοτωμένοι" στην προετοιμασία των Εθνικών τους ομάδων.

Αυτό όμως είναι μία υπόθεση και τίποτα περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 23 Μαΐου ο Ντουρμάζ και ο Κασάμι, θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Euro.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί και κάτι άλλο υπόψιν: οι Πειραιώτες θα μαζευτούν για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία γύρω στις 20 Ιουνίου. Αναπόφευκτα λοιπόν με την αναβολή θα έχουν και λιγότερες μέρες ξεκούρασης (τουλάχιστον δέκα μέρες).

Επίσης εκτός από το επετειακό Κόπα Αμέρικα και το Euro 2016, υπάρχουν και διάφορα φιλικά Εθνικών ομάδων μέσα στον Ιούνιο.

Με λίγα λόγια, ακόμα και οι "ερυθρόλευκοι" διεθνείς που θα παίξουν φιλικά, θα πρέπει να πάνε γύρω στα τέλη Μαΐου στις Εθνικές τους!

Εξ αρχής λοιπόν οι μέρες ξεκούρασης ήταν ελάχιστες. Με την αναβολή του τελικού όμως συρρικνώνονται ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:

"Βλέπει" Μιλιβόγεβιτς η Ίντερ
"Ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου"
Νέα αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ σε Ολυμπιακό
"Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών"
Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"
Αρνητική απάντηση ΕΠΟ σε ΟΤΕ ΤV για μετάθεση
Αιχμηρή απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Ακυρώθηκε η Media Day του τελικού Κυπέλλου
ΕΠΟ: "Κάναμε ο,τι συμφωνήσαμε..."
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"
Στον αέρα ο τελικός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ