ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλή η πρόταση της Κιέβο για Σιόβα!

Καλή η πρόταση της Κιέβο για Σιόβα!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σιόβα στην ιταλική Κιέβο. Διαβάστε την πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ που ενδεχομένως να ανοίγει τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή για το καμπιονάτο

Θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας ο Δ.Σιόβας. Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο 1-0 επί της Καβάλας, φαίνεται ότι ενδιαφέρει σοβαρά την ιταλική Κιέβο, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του πρώτα με τη μορφή δανεισμού και εν συνεχεία με οριστική μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο στόπερ του Ολυμπιακού ενδιαφέρει άμεσα τους Ιταλούς. Η πρώτη πρόταση, που έκαναν στην ελληνική ομάδα ήταν να πάρει δανεικό τον παίκτη ως το τέλος της χρονιάς, έναντι 200.000 ευρώ.

Εν συνεχεία πρότειναν και οψιόν αγοράς, έναντι 1.700.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να συζητάει πολύ σοβαρά την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Το αν θα μετακομίσει ή όχι (και αυτός) στο καμπιονάτο θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες, μόλις ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, που δείχνει να είναι αρκετά συμφέρουσα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Καθώς, μάλιστα, επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στην Καβάλα, είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα από στόπερ, αν αναλογιστούμε ότι την συγκεκριμένη θέση καλύπτουν εκτός του Αβράμ, ο Μανωλάς και ο Κοντρέρας...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ