ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κακά μαντάτα από Βαρσοβία για Νέτο

Κακά μαντάτα από Βαρσοβία για Νέτο

Ο Λουίς Νέτο αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης με τη Λέγκια Βαρσοβίας και αυτό δείχνει ότι υπολογίζεται από τους Ρώσους.

Ο Λουίς Νέτο αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την αμυντική γραμμή ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Γενάρη, όμως η συμμετοχή του στο φιλικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τη Λέγκια στη Βαρσοβία (νίκη 3-2 για τους Ρώσους) περιπλέκει τα πράγματα για τους Πειραιώτες, που δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα.

Ο τραυματισμός του Γκαράι έχει κάνει απαραίτητη της παρουσία του Πορτογάλου, αφού η Ζενίτ ψάχνει για στόπερ και ακόμα δεν έχει βρει κάποιον για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το γεγονός πως ο Νέτο έπαιξε βασικός, σημαίνει ότι υπολογίζεται αυτή την στιγμή, αλλιώς δεν θα ήταν μεταξύ των πρώτων 11 της ομάδας του. Αν η Ζενίτ δεν βρει παίκτη, δεν τον δίνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως θα περιμένει μέχρι αύριο και μετά θα κοιτάξει για άλλες επιλογές.

Μάλιστα, με άριστα το 5 βαθμολογήθηκε με 3 από την επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ που γράφει για τη νίκη με 2-3 επί πολωνικού εδάφους. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ