ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Και η Γ. Χαμ για Μήτρογλου"

"Και η Γ. Χαμ για Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Το Sky Sports υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ ψάχνει απελπισμένα για στράικερ και πλησίασε τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μήτρογλου!

Για σφήνα της Γουέστ Χαμ στην μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στην Φούλαμ κάνουν λόγο οι Άγγλοι!

Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τα "Σφυριά" να μπαίνουν δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του Έλληνα διεθνή στράικερ των Πειραιωτών, καθώς βρίσκονται απεγνωσμένα σε αναζήτηση παίκτη προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Η "Mirror" θέλει την Γουέστ Χαμ να επιχειρεί την "απαγωγή" του Μήτρογλου μέσα από τα χέρια της Φούλαμ, την στιγμή που οι "Cottagers" έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στα 12.4 εκατομμύρια λίρες (κάτι παραπάνω από 15 εκ. ευρώ) για την μεταγραφή του 25χρονου φορ.

"Και η Γ. Χαμ για Μήτρογλου"

Το πρόβλημα της Γουέστ Χαμ στη γραμμή κρούσης είναι γνωστό και γι’ αυτό ο Σαμ Άλαρντάις είχε ζητήσει εξ αρχής έναν φορ με τη μεταγραφή του Λασινά Τραορέ να χαλάει κατόπιν απόφασης του παίκτη, ο οποίος προτίμησε την Έβερτον.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Άγγλος τεχνικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού η Γουέστ Χαμ κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου όπως αναφέρει τόσο το "Sky Sports" όσο και η "Mirror". Και τα δύο μέσα επικαλούνται δικές τους πηγές και ισχυρίζονται πως τα "σφυριά" έχουν μπει σφήνα, παρόλο που πρόσφατα προσέθεσαν στο δυναμικό τους και τον Μάρκο Μποριέλο.

Ο Έλληνας επιθετικός υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται ούτως ή άλλως στο Λονδίνο και είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Φούλαμ, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί.

Τέλος, ντόμινο θα είναι οι εξελίξεις, αφού η Φούλαμ περιμένει να ανακοινώσει τον Μήτρογλου προκειμένου να πουλήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην Τότεναμ. Αν ο Έλληνας επιθετικός δεν αποκτηθεί, τότε δε θα πουληθεί και ο Βούλγαρος.

Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να πουλήσει τον Μοχάμεντ Ντιαμέ προκειμένου να πάρει ένα ποσό, το οποίο θα πάει για τη μεταγραφή του Μήτρογλου. Επομένως, δεν αποκλείεται να έχουμε θρίλερ με πρωταγωνιστή τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Δείτε και το tweet του "Sky Sports" που κάνει λόγο για επαφές του αγγλικού συλλόγου με τους "ερυθρόλευκους"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ