ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τυπικά στην Κρους Ασούλ ο Μπενίτες

Και τυπικά στην Κρους Ασούλ ο Μπενίτες

Παίκτης της Κρους Ασούλ και με τη βούλα είναι πλέον ο Χόρχε Μπενίτες, καθώς ο μεξικανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως έκανε χρήση της οψιόν και απέκτησε τα δικαιώματα του Παραγουανού στράικερ από τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και η Κρους Ασούλ κρυφό καμάρι. Η "μάκινα" εδώ και περίπου 2 μήνες είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Χόρχε Μπενίτες με κανονική μεταγραφή, ωστόσο οι Μεξικάνοι έκαναν τους... Κινέζους όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μπενίτες έκανε θραύση με την φανέλα της Κρους Ασούλ, οι οπαδοί της οποίας απαιτούσαν την απόκτηση του από την διοίκηση του συλλόγου, καθώς ο 24χρονος φορ αγωνιζόταν στην ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Από τα τέλη Μαρτίου το ρεπορτάζ ήθελε την Κρους Ασούλ να έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη (ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ), ωστόσο ουδείς από τη "μάκινα" επιβεβαίωνε την είδηση, μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις προς το τέλος της σεζόν.

Τελικά, φτάνοντας στα μέσα του Απρίλη, ο διευθυντής επικοινωνίας της Κρους Ασούλ, Κάρλος Βιγιάρ Αλόνσο, αποκάλυψε πως έγινε η χρήση της οψιόν αγοράς του Μπενίτες, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον μεξικανικό σύλλογο.

"Τα γκολ δεν έρχονται πάντα όταν τα θες. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο σημαντικό γιατί μέσα στο γήπεδο είμαστε 11. Απλά προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό.

Υπήρξαν και στιγμές που δεν έβρισκα δίχτυα και κανείς δεν μιλούσε γι' αυτό. Εξάλλου μέσα στο γήπεδο οι συμπαίκτες μου είναι που μου δίνουν τις ασίστ", υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Παραγουανός στράικερ, που είχε θέσει ως στόχο την επιστροφή του στην Ευρώπη (είχε πρόταση από τη Μάιντς).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ