ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα… ευκαιρίες στον Ολυμπιακό

Και τώρα… ευκαιρίες στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν φέτος πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αναμένεται να δώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στο ματς της Κυριακής (20/3, 19.30) στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «ερυθρόλευκους» το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) μετά από δύο μέρες ρεπό και συνάμα επιστροφή και κάποιων τραυματιών σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε τους Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και αυτομάτως να τίθονται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (20/3, 19.30). Το ζητούμενο βέβαια για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι άλλο από το να αρχίσει από την Τρίπολη κιόλας να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Με την ελπίδα στο Ρέντη ότι θα γίνει τελικά το Κύπελλο, ο Σίλβα είναι υποχρεωμένος να δώσει χρόνο στον Καπίνο στο πρωτάθλημα, καθώς δεν γίνεται να πάει στον τελικό χωρίς παιχνίδια στα πόδια του. Οπότε, είναι πολύ πιθανό τον Ρομπέρτο να τον είδαμε για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα πάρουν με τη σειρά τους λεπτά συμμετοχής. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Βούρος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (σήμερα κινήθηκε συντηρητικά), Ερνάνι και Κολοβός. Ακόμα-ακόμα και ο Κασάμι αναμένεται να παίξει περισσότερο. Ένας Κασάμι που έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα μέσα στο 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tα επτά ζητήματα του επόμενου διμήνου στον Ολυμπιακό

Και οι παίκτες του Ολυμπιακού κοντά στους πρόσφυγες!

Πρόστιμο περιμένει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ