ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Τβέντε και Περέιρα στα φιλικά προετοιμασίας

Και Τβέντε και Περέιρα στα φιλικά προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης επιβεβαίωσε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Τβέντε στην Ολλανδία, στις 29 Ιουλίου και ώρα 19:00 (τοπική). Φενέρμπαχτσε αντί Γαλατάσαραϊ στο "Afyon Cup".

Το έπραξε μια ημέρα πριν η Τβέντε, την Τρίτη (23/6) το επισημοποίησε και ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου, στο Veenoord της Ολλανδίας και ώρα 19:00 τοπική. Μετά τη συμμετοχή του στο "Afyon Cup" και τα φιλικά με τις Μπέτις, Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε, αλλά και το ματς κόντρα στην Εθνική του Κατάρ στη Ζυρίχη (13/8), οι Πειραιώτες θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Τβέντε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αρχικά στο τουρνουά επί τουρκικού εδάφους, ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε την Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο υπήρξε αλλαγή στις συμμετοχές, η οποία θα φέρει τους Πειραιώτες απέναντι στον μέχρι πρότινος προπονητή τους, Βίτορ Περέιρα!

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε καταφύγιο στην Φενέρμπαχτσε και τα παιχνίδια της μοίρας θα τον φέρουν πολύ νωρίς αντιμέτωπο με πρώην ομάδα του, έστω και σε επίπεδο φιλικού αγώνα.

Είναι δεδομένο πάντως πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κλείσουν κι άλλα φιλικά μέσα στον Αύγουστο, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, με την ολλανδική FC Twente, στις 29 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 (τοπική), στο Veenoord της Ολλανδίας".

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την αλλαγή στο "Afyon Cup":

"Στο διεθνές τουρνουά της Τουρκίας, "Afyon Cup", το οποίο θα μετάσχει η ομάδα μας το διάστημα 20-25 Ιουλίου έγινε μία αλλαγή. Την θέση της Γαλατασαράι θα πάρει η Φενερμπαχτσέ και θα πλαισιώσει τις Μαρσέιγ και Ρεάλ Μπέτις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ