ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για Ολυμπιακό - Ντιόγο Βιάνα

Benfica's Maxi Pereira, left, is tackled by Gil Vicente's Diogo Viana during a Portuguese league soccer match between Benfica and Gil Vicente at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Sunday, Dec. 21, 2014. Benfica won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Maxi Pereira, left, is tackled by Gil Vicente's Diogo Viana during a Portuguese league soccer match between Benfica and Gil Vicente at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Sunday, Dec. 21, 2014. Benfica won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η πορτογαλική εφημερίδα “Record” ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ντιόγκο Βιάνα που φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό από τον μάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες. (VIDEO)

Μόλις χθες (14/12) γινόταν λόγος στο Sport24.gr για την προσπάθεια του μεγαλοατζέντη από την Πορτογαλία, Κάρλος Γκονσάλβες να ξαναμπεί για τα καλά στην ερυθρόλευκη καθημερινότητα.

Ο Γκονσάλβες “παίζει μπάλα” στην υπόθεση του Σεμπά, ενώ από την αρχή της εβδομάδας έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί παίκτες από την Μπελενένσες.

Το πρώτο όνομα που γράφτηκε ήταν αυτό του Ντιόγο Βιάνα. Ο 27χρονος εξτρέμ της Μπελενένσες για... ευνόητους λόγους φιγουράρει στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ. Το γεγονός ότι έχει μάνατζερ τον Γκονσάλβες φτάνει και περισσεύει για να μπει στην “εξίσωση” ο Βιάνα, από τη στιγμή ειδικά που ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί τον Γενάρη για έναν εξτρέμ.

Λέγεται λοιπόν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών τον είδε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Μπελενένσες – Πάσος Φερέιρα (1-1). Πληροφορίες από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Βιάνα δεν ήταν ο βασικός “στόχος” των πρωταθλητών Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι τους αφήνει αδιάφορους η περίπτωση του 27χρονου ακραίου επιθετικού της ομάδας της Λισσαβώνας.

Άλλωστε, μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της Πορτογαλίας, η “Record” είχε την Πέμπτη (14/12) ένα σχετικό ρεπορτάζ.

Επηρεασμένη από τα όσα μετέδωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και επικαλούμενη δικές της πληροφορίες, η “Record” ανέφερε ότι ο Βιάνα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού. Συμπλήρωνε δε ότι η Μπελενένσες δεν βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει χρόνο και ενδεχομένως να εμφανιστούν περισσότεροι “μνηστήρες”.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι μόνο ο Βιάνα που κοιτάζουν από την Μπελενένσες. Πηγές από την Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι εξτρέμ από την χώρα της Ιβηρικής και πώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν κοιτάζουν μόνο την Μπελενένσες.

Απλώς, το όνομα του Βιάνα είναι λογικό να “παίξει” λόγω των όσων σας εξηγήσαμε παραπάνω. Από τη στιγμή που έχει μάνατζερ τον Κάρλος Γκονσάλβες, είναι δεδομένο ότι έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους”.

Για την ιστορία, το συμβόλαιο του Ντιόγο Βιάνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ