ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και ο Τετέι στο "κάδρο" για τον Ολυμπιακό!

Και ο Τετέι στο "κάδρο" για τον Ολυμπιακό!
Τετέι

Ο 30χρονος Νορβηγός αμυντικός χαφ της Νόριτς, Αλεξάντερ Τετέι, προστέθηκε στη… μακρά λίστα των παικτών που φέρεται να έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός.

Είχε ήδη έναν Νορβηγό ο Ολυμπιακός (Ελαμπντελαουί), απέκτησε άλλον έναν τις προηγούμενες μέρες (Ελιουνούσι) και ήδη στην Αγγλία κυκλοφορεί το σενάριο ότι δεν αποκλείεται να… τριτώσει η παρέα.

Ο Αλεξάντερ Τετέι που είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Νόριτς (σ.σ. έχει πέντε 90λεπτα μέχρι στιγμής), φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό! Κι αυτή τη φορά μιλάμε για μία περίπτωση προσιτή και όχι όπως αυτή του Μούσα Σισοκό της Νιούκαστλ. Το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού χαφ με τη Νόριτς εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, τόσο την περίοδο που αγωνιζόταν στη Ρόζενμποργκ (2009), όσο και το διάστημα που έβγαζε το ψωμί του στη Ρεν (2012). Δύο φορές είχε απασχολήσει σοβαρά τους «ερυθρόλευκους», αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του.

Αν πιστέψουμε τους Άγγλους, ο Τετέι απασχολεί και τώρα τον Ολυμπιακό. Και μιλάμε για έναν παίκτη που είναι καθαρό «εξάρι» και μπορεί να καλύψει το κενό του Μιλιβόγεβιτς, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Σέρβος άσος. Ο Τετέι είναι 29 φορές διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας και έχει σημειώσει 3 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέλει να απαλλαχθεί από τον Καρντόσο η Τράμπζονσπορ
Σόλιντ: "Εξαιρετικός ντριμπλέρ ο Ελιουνούσι"
Γαλλικές "σειρήνες" για Μανιάτη και Ντα Κόστα
Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!
Κάτι παραπάνω από... τραβηγμένο για Σισοκό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ