ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Και μόνο που το λέει ο Κωνσταντινέας, ο Κοντονής να κάνει το αντίθετο"

"Και μόνο που το λέει ο Κωνσταντινέας, ο Κοντονής να κάνει το αντίθετο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε τον Σταύρο Κοντονή να κάνει τα αντίθετα από εκείνα που λέει ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Να κάνει το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που θέλει ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει 1.000% Grexit.

"Και μόνο που το λέει ο Κωνσταντινέας 1.000 φορές Grexit, ο κύριος Κοντονής πρέπει να κάνει το αντίθετο και να κοιτάξει πώς να μείνει η Ελλάδα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Κι ας μας πει ο κύριος Κωνσταντινέας γιατί ενώ τον είχαν κάνει διεθνή διαιτητή, δεν σφύριξε ποτέ αγώνα στην Ευρώπη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ένα καλό μαντάτο από το ΣτΕ, ώστε να δικαιώσει την ΕΠΟ στην προσφυγή της και ο κ. Κοντονής να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο ή την κίνηση των 11 ομάδων υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Πανόπουλου, που βρήκε θετική ανταπόκριση από τους τέσσερις "μεγάλους".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ