ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και η Sydney Wanderers για Μαρτίνες

Και η Sydney Wanderers για Μαρτίνες

Νέος "μνηστήρας" εξ' Αυστραλίας εμφανίστηκε για τον Αργεντινό μέσο του Ολυμπιακού, Νίκο Μαρτίνες, και είναι η Sydney Wanderers. "Ναυάγησε" του Ατρομήτου. Ποιες οι άλλες επιλογές.

Την Τετάρτη (31/8) θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού επιτελικού μέσου, Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ο Ατρόμητος μέχρι τη Δευτέρα είχε το απόλυτο προβάδισμα για τον Νίκο, ωστόσο την Τρίτη (30/8) τα δεδομένα άλλαξαν και η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του Περιστερίου και τους "ερυθρόλευκους" δεν επετεύχθη.

Η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει "ζεστά" την προοπτική να παίξει στο Βέλγιο. Τις τελευταίες ώρες όμως προέκυψε ενδιαφέρον από την Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρόκειται για τη Sydney Wanderers.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου, καθώς η μεταγραφική περίοδος στη χώρα της Ωκεανίας δεν εκπνέει την Τετάρτη (31/8). Η τρίτη επιλογή για τον Αργεντινό είναι η Άστρα Τζούρτζου από τη Ρουμανία, επιλογή η οποία δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον Αργεντινό. Η άλλη προοπτική του Λατινοαμερικανού είναι ο Απόλλων Λεμεσού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ